Aluminium Dibond - enkelzijdig geprint

€ 37,50
Op voorraad
SKU
DT180005

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Bij het bestellen geef je aan welke tekst, naam, lettertype, afbeelding of logo je wil graveren.
De productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt je eigen ontwerp!

Maximaal 1000 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

Let op! Inclusief transport vanaf 100,- euro en inclusief BTW!

Reclamebord laten maken? Of gewoon op zoek naar een stoere full color decoratie voor je woonkamer, feest, huwelijk, beurs, winkel, evenement of event? Dibond borden zijn geschikt voor binnen- of buitengebruik. 

Direct, enkel- of dubbelzijdig, full color geprint, op de plaat of op folie gedrukt, voor extra lange levensduur.

Standaard maten zijn rechthoekig of vierkant, Maar ook levering met een uitsparing of op vorm - contour gesneden is mogelijk. Neem voor contour gesneden, borden in eigen maten, dubbelzijdige print, verzenden naar Buitenland, levering inclusief bevestigingsmateriaal, levering met gaatjes op andere plaatsen of grotere aantallen hier contact op voor een passende offerte.

Dibond panelen zijn sterk maar toch licht van gewicht.  Aluminium borden zijn perfect voor de voorgevel van jouw winkel, de panelen krommen niet en zijn waterbestendig!

Let op: Deze Aluminium - Dibond panelen zijn niet zilver van kleur als ze onbedrukt blijven. Ze hebben een witte kleur!!!! Ben je wel opzoek naar een stoer bord waarbij de kleur en structuur van het aluminium zichtbaar zijn? Kies dan voor een Geborsteld Aluminium bord!