Aluminium waterfles- donkerblauw

€ 13,95
Op voorraad
SKU
snis190020-donkerblauw

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Bij het bestellen geef je aan welke tekst, naam, lettertype, afbeelding of logo je wil graveren.
De productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt je eigen ontwerp!

Maximaal 200 tekens

Maximaal 10 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Andere kleuren: oranjezwartgroen

Verfrissend voor jezelf, vrienden, collega's en medewerkers: een eigen aluminium waterfles! Oneindig bij te vullen en dus minder plastic afval! In vier mooie kleuren en voor de prijs hoef je het niet te laten.

De aluminium waterfles heeft een stoer design en is een handige drinkfles met schroefdop. Hierdoor is de fles ideaal om kado te geven aan schoolleerlingen,  de echte avonturier, op een verjaardag, bij het vieren van een nieuwe studie of baan of gewoon om een fanatieke sporter te verrassen!  Geef hem aan mensen die graag outdoor activiteiten beoefenen, zoals wandelen, hardlopen, survival, zeilen of varen. Of laat de waterfles graveren met je logo en bedrijfsnaam en geef deze weg tijdens een evenement, wedstrijd of beurs. De waterfles heeft een inhoud van 750 ml en is voorzien van een karabijnhaak. Hiermee kun je de fles makkelijk vastmaken aan een tas of jas en is hij altijd binnen handbereik. 

Laat de aluminium bidon bedrukken met jouw initialen, je eigen naam, een belangrijke datum, tekst, logo en/of afbeelding naar keuze en maak een unieke waterfles.  Ideaal als cadeautje, relatiegeschenk, kerstgeschenk, eindejaarsgeschenk of bedankje.

Ok....de flessen zijn niet van hout wat je wel zou verwachten bij Naam in Hout. Maar.....de duurzame aluminium flessen dragen bij aan een schonere samenleving met minder zwerfvuil en wegwerpplastic en dat is iets wat wel degelijk past bij Naam in Hout.

Neem voor grotere aantallen, evenementen of het uploaden van je evenement- of bedrijslogo contact met ons op.

Andere kleuren: oranje, zwart, groen

Lettertypes:

Lettertype