Ambachtelijk naambord - (70 - 170 cm) - eik - kastanje

€ 155,95
Op voorraad
SKU
NIH-AMB-EIK-LANG

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 35 tekens

Maximaal 25 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Bedrijven let op! Prijzen zijn inclusief BTW.

Soms zijn onze Ambachtelijke naamborden niet lang genoeg ivm het aantal letters of willen bedrijven hem gebruiken op een gevel en moeten de letters groter op de plank komen. In dat geval is het Ambachtelijk naambord EXTRA LANG een uitkomst. Kies voor onze favoriet, het nog meer duurzame Eiken of Tamme Kastanje met een nog hoger afwerkingsnivo dan onze standaard lariks borden.  Eiken en Tamme Kastanje hout laat zich namelijk erg mooi bewerken waardoor de gravures nog strakker worden.

De maat is afhankelijk van de tekst en varieert van 70- 170 cm. Je ontvangt van ons een voorstel ontwerp voordat wij aan de slag gaan. Je kunt een grote tekst opgeven en eventueel een ondertekst.  De ondertekst telt niet mee in het aantal letters. Wanneer er een logo op het bord moet komen dan is de prijs daarvan op aanvraag.

Als bedrijf, vereniging of evenement is het belangrijk om gevonden te worden Maar het is zeker zo belangrijk dat de borden de sfeer uitdragen die bij je passen. Een duurzame houten bord onderscheidt zich door een natuurlijke look en is uitermate geschikt om er een eigen stijl op aan te brengen.

De mogelijkheid bestaat om het bord niet te laten frezen maar met de hand te laten gutsen prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Heb je vragen, wil je een offerte op maat voor meerdere producten tegelijk, of  meer dan 25 letters plaatsen op je bord? Neem dan contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Het eigen Naambord laten maken kan op meerdere manieren. Stuur de tekst door en kies een lettertype. Of upload een eigen ontwerp en/of logo dan doen wij de rest.

Lettertypes

Lettertype KrijtLettertype MarkerLettertype CorsivaLettertype ProvenceLettertype Western

Decoraties

decoratie poot decoratie hart decoratie klavertje vier decoratie hoefijzer decoratie ster decoratie Fries paard decoratie pompebled decoratie paard hoofd decoratie varken hoofd decoratie varken lijf decoratie vlinder decoratie cowboyhoed decoratie voetbal

Meer afbeeldingen vind u hier