Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Ambachtelijk naambord - (70 - 170 cm) - eik - kastanje

Bedrijven let op! Prijzen zijn inclusief BTW.


Soms zijn onze Ambachtelijke naamborden niet lang genoeg ivm het aantal letters of willen bedrijven hem gebruiken op een gevel en moeten de letters groter op de plank komen. In dat geval is het Ambachtelijk naambord EXTRA LANG een uitkomst. Kies voor onze favoriet, het nog meer duurzame Eiken of Tamme Kastanje met een nog hoger afwerkingsnivo dan onze standaard lariks borden.  Eiken en Tamme Kastanje hout laat zich namelijk erg mooi bewerken waardoor de gravures nog strakker worden.


De maat is afhankelijk van de tekst en varieert van 70- 170 cm. Je ontvangt van ons een voorstel ontwerp voordat wij aan de slag gaan. Je kunt een grote tekst opgeven en eventueel een ondertekst.  De ondertekst telt niet mee in het aantal letters. Wanneer er een logo op het bord moet komen dan is de prijs daarvan op aanvraag.


Als bedrijf, vereniging of evenement is het belangrijk om gevonden te worden Maar het is zeker zo belangrijk dat de borden de sfeer uitdragen die bij je passen. Een duurzame houten bord onderscheidt zich door een natuurlijke look en is uitermate geschikt om er een eigen stijl op aan te brengen.


De mogelijkheid bestaat om het bord niet te laten frezen maar met de hand te laten gutsen prijzen hiervoor zijn op aanvraag.


Heb je vragen, wil je een offerte op maat voor meerdere producten tegelijk, of  meer dan 25 letters plaatsen op je bord? Neem dan contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Het eigen Naambord laten maken kan op meerdere manieren. Stuur de tekst door en kies een lettertype. Of upload een eigen ontwerp en/of logo dan doen wij de rest.


Lettertypes


Lettertype KrijtLettertype MarkerLettertype CorsivaLettertype ProvenceLettertype Western


Decoraties


decoratie poot decoratie hart decoratie klavertje vier decoratie hoefijzer decoratie ster decoratie Fries paard decoratie pompebled decoratie paard hoofd decoratie varken hoofd decoratie varken lijf decoratie vlinder decoratie cowboyhoed decoratie voetbal


Meer afbeeldingen vind u hier

Artikelnummer: snis180129

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 135,95

Maximaal aantal karakters 35

+€ 20,00

Maximaal aantal karakters 25

+€ 30,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: pdf,png,jpeg,jpg

Maximaal aantal karakters 1000

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Materiaal

Eiken hout - Tamme Kastanje

Afmeting

Leverbaar vanaf 80 cm tot ca 170 cm. en ca 2 cm dik.

Bevestiging en onderhoud: Een schroefbevestig met schroeven in alle hoeken is, zeker in het geval van outdoor plaatsing, de beste keuze (tegen kromtrekken). Gebruik hiervoor goede schroeven met een hoge elsticiteit zodat het hout nog wat kan krimpen en uitzetten. Om oxidevlekken tegen te gaan ( blauwzwarte vlekken als reactie van het hout op het metaal) adviseren wij schroeven aan van RVS. Verder dient het bord netjes onderhouden te worden en optijde in de olie of lak gezet te worden om vocht geenkans te geven. Massief hout zal altijd iets blijven werken. Daar kan het hout altijd iets krom worden of scheurtjes gaan vertonen. Wij adviseren in het geval outdoor bevestiging het hout vrij van direct contact met de ( ondergrond) te plaatsen zodat er geen vocht tussen kan blijven staan.

Ambachtelijk

Wij maken het bord speciaal voor u en op ambachtelijke wijze. Doordat wij alles met de hand doen kunnen wij aan de meeste wensen voldoen. De letters en decoraties worden handmatig in het hout gefreesd. Dus niet computergestuurd en daardoor wordt je authentieke naambord echt uniek. De letters worden met de hand ingeschilderd met bruine beits. De natuurlijke nerf blijft zichtbaar. Dit duurzame naambord onderscheidt zich door een natuurlijke look. Let op! Een houten product heeft onderhoud nodig. Na verloop van tijd is een nieuwe laag olie of lak nodig tenzij je een bord wilt laten vergrijzen. 

Ontwerpen uploaden
Upload uw ontwerp bij voorkeur op een witte achtergrond. Zet in vector bestanden karakters altijd om in letteromtrekken. 

Wij zetten pixel bestanden om naar een vector bestand om zo het beste resultaat te behalen. 

Geef in de opmerkingen duidelijk uw wens door. Wij vragen u altijd eerst om het ontwerp te bevestigen voordat wij gaan graveren. 

* Bestanden kunnen ook onder vermelding van uw bestelnummer via email worden verzonden naar info@naaminhout.nl.

Aanleverspecificaties eigen ontwerp.

Toepassing

Bedrijfnaambord, Gevelbord, Verenigings naambord


 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.