Ambachtelijk naambord - (70 - 170cm) - lariks

€ 120,95
Op voorraad
SKU
NIH-AMB-LARIKS-LANG

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Bij het bestellen geef je aan welke tekst, naam, lettertype, afbeelding of logo je wil graveren.
De productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt je eigen ontwerp!

Maximaal 200 tekens

Maximaal 25 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: pdf, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Bedrijven let op! Prijzen zijn inclusief BTW!!!

Soms zijn onze Ambachtelijke naamborden niet lang genoeg ivm het aantal letters of willen bedrijven hem gebruiken op een gevel en moeten de letters groter op de plank komen. In dat geval is het Ambachtelijk naambord EXTRA LANG een uitkomst.

De maat is afhankelijk van de tekst en varieert van 70- 170 cm. Je kan van ons een voorstel van het ontwerp ontvangen voordat wij aan de slag gaan. Je kunt een grote tekst opgeven en eventueel een ondertekst.  De ondertekst telt niet mee in het aantal letters. 

Als bedrijf, vereniging of evenement is het belangrijk om gevonden te worden Maar het is zeker zo belangrijk dat de borden de sfeer uitdragen die bij je passen. Een duurzame houten bord onderscheidt zich door een natuurlijke look en is uitermate geschikt om er een eigen stijl op aan te brengen.

Heb je vragen neem dan contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Voor de lariks borden adviseren wij als afwerking geen afwerking / olie of beits. Dit omdat Lariks van zichzelf vele kleine haarscheurtjes krijgt. Mocht een laklaag hierdoor kapot gaan ( of er komt hout vrij te liggen wat onbeghandeld is omdat de schorslaag los laat) en er kan vocht het hout binnen dringen dan kan dit niet meer verdampen en ligt de kans op houtrot op de loer als dit niet snel verholpen wordt.

Lettertypes handgefreesd

Lettertype KrijtLettertype MarkerLettertype CorsivaLettertype ProvenceLettertype Western

Decoraties

decoratie poot decoratie hart decoratie klavertje vier decoratie hoefijzer decoratie ster decoratie Fries paard decoratie pompebled decoratie paard hoofd decoratie varken hoofd decoratie varken lijf decoratie vlinder decoratie cowboyhoed decoratie voetbal

Meer afbeeldingen vind u hier

 

Lettertypes CNC:

Lettertype