Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Ambachtelijk naambord - (70 - 170cm) - lariks

Bedrijven let op! Prijzen zijn inclusief BTW!!!


Soms zijn onze Ambachtelijke naamborden niet lang genoeg ivm het aantal letters of willen bedrijven hem gebruiken op een gevel en moeten de letters groter op de plank komen. In dat geval is het Ambachtelijk naambord EXTRA LANG een uitkomst.


De maat is afhankelijk van de tekst en varieert van 70- 170 cm. Je kan van ons een voorstel van het ontwerp ontvangen voordat wij aan de slag gaan. Je kunt een grote tekst opgeven en eventueel een ondertekst.  De ondertekst telt niet mee in het aantal letters. 


Als bedrijf, vereniging of evenement is het belangrijk om gevonden te worden Maar het is zeker zo belangrijk dat de borden de sfeer uitdragen die bij je passen. Een duurzame houten bord onderscheidt zich door een natuurlijke look en is uitermate geschikt om er een eigen stijl op aan te brengen.


Heb je vragen neem dan contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Voor de lariks borden adviseren wij als afwerking geen afwerking / olie of beits. Dit omdat Lariks van zichzelf vele kleine haarscheurtjes krijgt. Mocht een laklaag hierdoor kapot gaan ( of er komt hout vrij te liggen wat onbeghandeld is omdat de schorslaag los laat) en er kan vocht het hout binnen dringen dan kan dit niet meer verdampen en ligt de kans op houtrot op de loer als dit niet snel verholpen wordt.


Lettertypes handgefreesd


Lettertype KrijtLettertype MarkerLettertype CorsivaLettertype ProvenceLettertype Western


Decoraties


decoratie poot decoratie hart decoratie klavertje vier decoratie hoefijzer decoratie ster decoratie Fries paard decoratie pompebled decoratie paard hoofd decoratie varken hoofd decoratie varken lijf decoratie vlinder decoratie cowboyhoed decoratie voetbal


Meer afbeeldingen vind u hier


 


Lettertypes CNC:


Lettertype

Artikelnummer: snis180115 - Ambachtelijk Naambord, extra lang, Lariks

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 120,95

Maximaal aantal karakters 200

+€ 20,00

Maximaal aantal karakters 25

+€ 30,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: pdf,png,jpeg,jpg

Maximaal aantal karakters 1000

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Materiaal

Lariks

Afmeting

Leverbaar vanaf 80 cm tot ca 170 cm. 

Ambachtelijk

Wij maken het bord speciaal voor u en op ambachtelijke wijze. Doordat wij alles met de hand doen kunnen wij aan de meeste wensen voldoen. De letters en decoraties worden in het hout gefreesd. Kies voor handmatig frezen om je authentieke naambord echt uniek te maken. De letters worden met de hand ingeschilderd met bruine beits. De natuurlijke nerf blijft vaak zichtbaar. Dit duurzame naambord onderscheidt zich door een natuurlijke look. Let op! Een houten product heeft onderhoud nodig. Na verloop van tijd is een nieuwe laag olie of lak nodig tenzij je een bord wilt laten vergrijzen. 

Ontwerpen uploaden
Upload uw ontwerp bij voorkeur op een witte achtergrond. Zet in vector bestanden karakters altijd om in letteromtrekken. 

Wij zetten pixel bestanden om naar een vector bestand om zo het beste resultaat te behalen. 

Geef in de opmerkingen duidelijk uw wens door. Wij vragen u altijd eerst om het ontwerp te bevestigen voordat wij gaan graveren. 

* Bestanden kunnen ook onder vermelding van uw bestelnummer via email worden verzonden naar info@naaminhout.nl.

Aanleverspecificaties eigen ontwerp.

Toepassing

Bedrijfnaambord


 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.