Badborstel Bamboe

€ 17,95
Op voorraad
SKU
snis23003

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 40 tekens

Maximaal 1000 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, jpg, png

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, jpg, png

Wie kan er we een rust momentje gebruiken?

Deze badborstel van bamboe is mooie en stijlvolle toevoeging aan iedere badkamer. En hij is natuurlijk de perfecte toevoeging aan een heerlijk ontspannend bad! De combinatie van materialen geven deze borstel een natuurlijke uitstraling. Standaard graveren we de handgreep met je logo of tekst, aan de borstel zijde of de achterzijde van de kop.

Voor grotere aantallen neem dan graag even contact met ons op voor een passende offerte! Maken we er samen iets moois van!

Eigen logo of afbeelding gebruiken en meerdere borstels bestellen? Bestel er 1 met bestand kosten en bestel het rest aantal apart en zet bij opmerkingen graveren zie lepel met bestand. Zo betaald u maar 1 keer de upload kosten.

 Lettertypes:

Lettertype