Bamboe balpennen - pennen graveren met eigen tekst.

€ 39,50
Op voorraad
SKU
snis190016

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Bij het bestellen geef je aan welke tekst, naam, lettertype, afbeelding of logo je wil graveren.
De productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt je eigen ontwerp!

Maximaal 20 tekens

Informeer hier naar een offerte voor andere grote aantallen.

Opzoek naar bedankje of promomateriaal maar wil je iets anders dan de standaard kunststof balpen? Het mooie met het praktische verbinden – daar slaagt deze eenvoudige bamboe balpen, met natuurlijke eco uitstraling, in.  Een persoonlijk cadeautje, wat met veel plezier dagelijks zal worden gebruikt en veelvuldig als budget bedankje bij huwelijken en andere persoonlijke feestelijkheden of als relatiegeschenk / promotiemateriaal in wordt gezet. Minimale afname = 10 stuks.

Houd wel rekening met kleurverschil bij gravering. Bamboe is een natuurproduct met unieke eigenschappen en kleurnuances, dus elke pen is uniek.

Deze pen is een stuk lichter van uitvoering dan zijn houten broertje maar schijft wel erg lekker.

Om van deze pen nu een echt persoonlijk geschenk te maken kunnen we de pen voor u voorzien van een persoonlijke gravure. Namen, een (trouw-, diploma-, of  communie-)datum of een persoonlijke wens, het kan allemaal. Een bijzonder bedankje of aandenken te geven bij een communie, bruiloft, jubileum of beurs.

Uiteraard is deze natuurlijk uitziende pen ook te voorzien van naam en sterfdatum en zo te gebruiken bij het tekenen van het condoleance register waarna de gasten de pen ter herinnering mee naar huis kunnen nemen.

In een tijd waarin duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en bamboe dé trend is, is deze pen met gravure van de naam van uw bedrijf of evenement dan ook een ideaal relatiegeschenk om weg te geven tijdens evenementen als beurzen of open dagen.  Met deze bamboe balpen met gravure geef je je relaties niet alleen een praktisch en persoonlijk relatiegeschenk, maar maakt je gelijk een statement voor duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen.

Lettertypes:

Lettertype