Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Bamboe balpen - pen graveren met eigen tekst.

Het mooie met het praktische verbinden – daar slaagt deze eenvoudige bamboe balpen, met natuurlijke eco uitstraling, in.  Een persoonlijk cadeautje, wat met veel plezier dagelijks zal worden gebruikt een veelvuldig als budget bedankje bij huwelijken en andere persoonlijke feestellijkheden of als relatiegeschenk / promotiemateriaal in wordt gezet.


Deze pen is een stuk lichter van uitvoering dan zijn houten broertje maar schijft wel erg lekker.


Om van deze pen nu een echt persoonlijk geschenk te maken kunnen we de pen voor u voorzien van een persoonlijke gravure. Namen, een (trouw-, diploma-, of  communie-)datum of een persoonlijke wens, het kan allemaal. Een bijzonder geschenk te geven op een verjaardag, communie, bruiloft, jubileum of bij het tekenen van actes van een nieuw huis, eigen bedrijf, of nieuw pand of natuurlijk het tekenen van een diploma!


Uiteraard is deze natuurlijk uitziende pen ook te voorzien van naam en sterfdatum en zo te gebruiken bij het tekenen van het condoleance register waarna de nabestaanden de pen ter herinnering mee naar huis kunnen nemen.


In een tijd waarin duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en bamboe dé trend is, is deze pen met gravure van de naam van uw bedrijf of evenement dan ook een ideaal relatiegeschenk om weg te geven tijdens evenementen als beurzen of open dagen.  Met deze bamboe balpen met gravure geef je je relaties niet alleen een praktisch en persoonlijk relatiegeschenk, maar maakt je gelijk een statement voor duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen.


Informeer hier naar een offerte voor grotere aantallen.


Verkrijgbaar in zwart, zilver, groen en blauw.


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis190016

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,95

Maximaal aantal karakters 20

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

De balpen is een stijlvolle pen met een duurzame uitstraling. 

Een mooie bamboe pen met persoonlijke gravering als blijvend en praktisch geschenk. De pen is  mooi, duurzaam en luxe om te zien. Schrijft prima. Een representatieve pen die ook praktisch en duurzaam is en een eco-uitstraling heeft.

Op het werk, op school of om andere zaken te noteren – een pen hebben we allemaal nodig op verschillende momenten. Schrijven wordt veel leuker met een bijzonder en persoonlijk exemplaar! Deze bamboe pen, ziet hij er niet alleen goed uit, hij ligt ook goed in de hand. 

Dit mooie en praktische cadeau wordt een echte blikvanger dankzij het toevoegen van een persoonlijke tekst. 

Een pen heeft eindeloze mogelijkheden. Teksten, verhalen, brieven, memo’s, boodschappenlijstjes, huiswerk, het tekenen van belangijke documenten, aangifte van geboorte, tekenen van diploma, huwelijksacte ( let op soms zwarte inkt vereist) of communie.

Uniek kado voor leerlingen groep 8, examenkandidaten, jubilaris, meester of juf, mannen, vrouwen, vaderdag, moederdag, kerstmis, verjaardag, opa, getuige, bruidsjonker, peter en meter, tekenen van condoleance regsiter, eigenaar van nieuwe woning, startende ondernemer, geslaagd kado. 

Deze mooie bamboe pen is natuurlijk ook zeer geschikt als representatief promotiemateriaal voor bedrijf, kado voor een nieuwe werknemer of bij het afscheid van gewaardeerde werknemers en net wat goedkoper dan de houten pen.

maat 1.1 cm x 14.2 cm

Materiaal ABS, Bamboe

8 gram

Blauwschrijvend

Vraag voor grotere aantallen een passende offerte aan!

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.