Bamboe wijnglashouder

€ 11,95
Op voorraad
SKU
snis200012

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 40 tekens

Maximaal 30 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Op zoek naar een leuke en tevens handige manier om wijn te serveren of kado te geven? Deze wijnglashouder wordt om de wijnfles geplaatst ( niet meegeleverd) en vervolgens kun je 2 wijnglazen ( niet meegeleverd) aan de houder hangen. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar het is ook nog eens handig, omdat je zo een wijnfles en de glazen glazen met één hand vast kan houden.

 Geef hem met vader of moederdag, aan een huwelijkspaar, een jubilaris, als trophee bij een kookwedstrijd of als aandenken na een gezellig culinair evenement.

Stuur je ontwerp/ tekst met lettertype of wensen door en tover ook een glimlach op iemands gezicht! Veel geef plezier!

Moeite met het maken van een ontwerp? Kijk eens op onze inspiratie pagina of stuur ons even een berichtje met wat u ongeveer in gedachten heeft en dan gaan onze ontwerpers voor u aan de slag. Maken we er samen iets moois van!

Voor grotere aantallen neem dan graag even contact met ons op voor een passende offerte!

Eigen logo of afbeelding gebruiken en meerdere houders bestellen? Bestel er 1 met bestand kosten en bestel het rest aantal apart en zet bij opmerkingen graveren zie houder met bestand. Zo betaald u maar 1 keer de upload kosten.

 Lettertypes:

Lettertype