Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Bamboe wijnglashouder

Op zoek naar een leuke en tevens handige manier om wijn te serveren of kado te geven? Deze wijnglashouder wordt om de wijnfles geplaatst ( niet meegeleverd) en vervolgens kun je 2 wijnglazen ( niet meegeleverd) aan de houder hangen. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar het is ook nog eens handig, omdat je zo een wijnfles en de glazen glazen met één hand vast kan houden.


 Geef hem met vader of moederdag, aan een huwelijkspaar, een jubilaris, als trophee bij een kookwedstrijd of als aandenken na een gezellig culinair evenement.


Stuur je ontwerp/ tekst met lettertype of wensen door en tover ook een glimlach op iemands gezicht! Veel geef plezier!


Moeite met het maken van een ontwerp? Kijk eens op onze inspiratie pagina of stuur ons even een berichtje met wat u ongeveer in gedachten heeft en dan gaan onze ontwerpers voor u aan de slag. Maken we er samen iets moois van!


Voor grotere aantallen neem dan graag even contact met ons op voor een passende offerte!


Eigen logo of afbeelding gebruiken en meerdere houders bestellen? Bestel er 1 met bestand kosten en bestel het rest aantal apart en zet bij opmerkingen graveren zie houder met bestand. Zo betaald u maar 1 keer de upload kosten.


 Lettertypes:


Lettertype


 

Artikelnummer: snis200012

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,95

Maximaal aantal karakters 40

Maximaal aantal karakters 30

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

Maximaal aantal karakters 1000

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Bamboe houder voor op een wijnfles met houder voor twee wijnglazen. Bamboe is een natuurlijk materiaal, waardoor de kleur per item kan verschillen.
Afmeting ca 23 cm X10cm X 0.8CM

Onderhoud om de gravure en de houten lepel in goede staat te houden adviseren wij de lepel alleen af te wassen onder stromend water en niet te lang te laten weken of af te wassen in de vaatwasser omdat de gravure dan ernstig zal verbleken.

Ontwerpen uploaden

Upload* uw ontwerp als vector bestand of pixel bestand. Bij voorkeur op een witte achtergrond. Zet in vector bestanden karakters altijd om in letteromtrekken.
Wij zetten pixel bestanden om naar een vector bestand om zo het beste resultaat te behalen. Geef in de opmerkingen duidelijk uw wens door. 

Bestanden kunnen ook onder vermelding van uw bestelnummer via email worden verzonden naar info@naaminhout.nl.

Aanleverspecificaties eigen ontwerp.

 

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.