Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Ambachtelijk naambord - extra dik - (90 - 170 cm) - eik - kastanje

Let op! Prijzen zijn inclusief BTW!!!


Als bedrijf is het belangrijk om gevonden te worden, maar het is zeker zo belangrijk dat de naamborden de sfeer uitdragen die passen bij je bedrijf. Een duurzame houten bord onderscheidt zich door een natuurlijke look en is uitermate geschikt om er een eigen stijl op aan te brengen.


Heb je vragen, wil je een offerte op maat voor meerdere producten tegelijk, wil je het bord liever rechtop hebben? Neem dan contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Het eigen bedrijfsbord laten maken kan op meerdere manieren. Stuur de tekst door en kies een lettertype. Of upload een eigen ontwerp en/of logo dan doen wij de rest.


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: NIH-BDR-ROB-EIK

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 249,95

Maximaal aantal karakters 200

+€ 50,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: pdf,png,jpeg,jpg

Maximaal aantal karakters 1000

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Materiaal

Robuust Eik of Tamme kastanje

Bevestiging ivm het aanwezige looizuur in de borden is het aan te raden om de borden te bevestigen met RVS schroeven.

Afmeting

De planken zijn ca 4 a 5 cm dik. 

Leverbaar in diverse lengte maten. 

Bevestiging en onderhoud: Een schroefbevestig met schroeven in alle hoeken is, zeker in het geval van outdoor plaatsing, de beste keuze (tegen kromtrekken). Gebruik hiervoor goede schroeven met een hoge elsticiteit zodat het hout nog wat kan krimpen en uitzetten. Om oxidevlekken tegen te gaan ( blauwzwarte vlekken als reactie van het hout op het metaal) adviseren wij schroeven aan van RVS. Verder dient het bord netjes onderhouden te worden en optijde in de olie of lak gezet te worden om vocht geenkans te geven. Massief hout zal altijd iets blijven werken. Daar kan het hout altijd iets krom worden of scheurtjes gaan vertonen. Wij adviseren in het geval outdoor bevestiging het hout vrij van direct contact met de ( ondergrond) te plaatsen zodat er geen vocht tussen kan blijven staan.

Ambachtelijk

Wij maken het bord speciaal voor u en op ambachtelijke wijze. Doordat wij alles met de hand doen kunnen wij aan de meeste wensen voldoen. De letters en decoraties worden handmatig of m.b.v. CNC frezen in het hout gefreesd. Kies voor handmatig frezen voor om je naambord extra uniek te maken. De letters worden met de hand ingeschilderd met bruine beits. De natuurlijke nerf blijft vaak zichtbaar. Dit duurzame naambord onderscheidt zich door een natuurlijke look. Let op! Een houten product heeft onderhoud nodig. Na verloop van tijd is een nieuwe laag olie of lak nodig tenzij je een bord wilt laten vergrijzen. 

Ontwerpen uploaden
Upload uw ontwerp bij voorkeur op een witte achtergrond. Zet in vector bestanden karakters altijd om in letteromtrekken.

Wij zetten pixel bestanden om naar een vector bestand om zo het beste resultaat te behalen. 

Geef in de opmerkingen duidelijk uw wens door. Wij vragen u altijd eerst om het ontwerp te bevestigen voordat wij gaan graveren. 

* Bestanden kunnen ook onder vermelding van uw bestelnummer via email worden verzonden naar info@naaminhout.nl.

Aanleverspecificaties eigen ontwerp.

Toepassing

Bedrijfnaambord


 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.