Verzenden: lasergraveren 3-7 werkdagen, lasercraft ca. 14 dagen, ambachtelijk ca. 21 dagen.

Bedrijfsnaambord- robuust Lariks

Let op! Prijzen zijn inclusief BTW!!!


Als bedrijf is het belangrijk om gevonden te worden Maar het is zeker zo belangrijk dat de naamborden de sfeer uitdragen die passen bij je bedrijf. Een duurzame houten bord onderscheidt zich door een natuurlijke look en is uitermate geschikt om er een eigen stijl op aan te brengen.


De mogelijkheid bestaat om het bord niet te laten frezen maar met de hand te laten gutsen prijzen hiervoor zijn op aanvraag.


Heb je vragen, wil je een offerte op maat voor meerdere producten tegelijk, wil je het bord liever rechtop hebben? Neem dan contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Het eigen bedrijfsbord laten maken kan op meerdere manieren. Stuur de tekst door en kies een lettertype. Of upload een eigen ontwerp en/of logo dan doen wij de rest.


Voor de lariks borden adviseren wij als afwerking geen afwerking / olie of beits. Dit omdat Lariks van zichzelf vele kleine haarscheurtjes krijgt. Mocht een laklaag hierdoor kapot gaan ( of er komt hout vrij te liggen wat onbeghandeld is omdat de schorslaag los laat) en er kan vocht het hout binnen dringen dan kan dit niet meer verdampen en ligt de kans op houtrot op de loer als dit niet snel verholpen wordt.


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: NIH-BDR-ROB-LAR

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 219,95

Maximaal aantal karakters 200

Maximaal aantal karakters 1000

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Materiaal

Robuust Lariks

Afmeting

De planken zijn ca 4 a 5 cm dik. Hoogte is afhankelijk van de maat van de plank tussen de 30 en 50 cm.

 Leverbaar in diverse lengte maten. 

Ambachtelijk

Wij maken het bord speciaal voor u en op ambachtelijke wijze. Doordat wij alles met de hand doen kunnen wij aan de meeste wensen voldoen. De letters en decoraties worden handmatig in het hout gefreesd. Dus niet computergestuurd en daardoor wordt je authentieke naambord echt uniek. De letters worden met de hand ingeschilderd met bruine beits. De natuurlijke nerf blijft zichtbaar. Dit duurzame naambord onderscheidt zich door een natuurlijke look. Let op! Een houten product heeft onderhoud nodig. Na verloop van tijd is een nieuwe laag olie of lak nodig tenzij je een bord wilt laten vergrijzen. 

Ontwerpen uploaden
Upload uw ontwerp bij voorkeur op een witte achtergrond. Zet in vector bestanden karakters altijd om in letteromtrekken. 

Wij zetten pixel bestanden om naar een vector bestand om zo het beste resultaat te behalen. 

Geef in de opmerkingen duidelijk uw wens door. Wij vragen u altijd eerst om het ontwerp te bevestigen voordat wij gaan graveren. 

* Bestanden kunnen ook onder vermelding van uw bestelnummer via email worden verzonden naar info@naaminhout.nl.

Aanleverspecificaties eigen ontwerp.

Toepassing

Bedrijfnaambord


 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.