Bierviltjes

€ 25,00
Op voorraad
SKU
snis180093

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, png, bmp, jpeg, ai, pdf

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, png, bmp, jpeg, ai, pdf

Maximaal 1000 tekens

Bedrukte bierviltjes nodig voor je bedrijf tijdens een beurs, restaurant, cafe, kroeg, vereniging, verjaardag, trouwerij of een ander feestje? Laat hier je bierviltjes bedrukken met een logo, tekst, afbeelding, tekening, stukje uit een schilderij ( leuk voor kunstcafe) of foto. De bierviltjes zijn verkrijgbaar in 2 verschillende formaten, rond of vierkant met afgeronde hoeken. Onze bierviltjes worden gedrukt op bierviltjes karton. Laat je creativiteit de vrije loop en maak er wat moois van. Prijzen zijn inclusief hulp bij ontwerpen.

Ook leuk te gebruiken als alternatieve flyer, geboortekaartje of visitekaartje.

Bij een huwelijksfeest kan je natuurlijk gebruikmaken van de bierviltjes van de cateraar of het partycentrum waar jullie je feest vieren, maar viltjes met bijvoorbeeld een foto van het bruidspaar of de initialen van het bruidspaar zijn natuurlijk veel leuker en maakt de aankleding van jullie trouwdag nog veel persoonlijker. Ook bij een jubileum van een 12 ½ , 25 en 50 jarig huwelijk kun je viltjes laten bedrukken met een leuke tekst of  ( oude) foto.

Tip1 : Laat de drankenkaart voor de bruiloft op een bierviltje te drukken of laat de gasten op de achterzijde leuke herinneringen schrijven over het bruidspaar. Zo hebben de bierviltjes in eens een dubbele functie gekregen! 

Tip 2: Afscheid van een collega, kadootje voor vaderdag, verjaardagsfeestje van een bierliefhebber? Geef naast een pakket met speciaal bier eens bierviltjes met foto(s) van de persoon in kwestie of voorzie ze van leuke anekdotes. opeens is je bierpakket een heel persoonlijk en origineel kado geworden.

Tip 3: Voor de eigenaren van een mancave of she shed zijn persoonlijke bierviltjes met eigen logo of in de sfeer van de cave een welkome aanvulling op de decoratie!

Tip 4: Geef je een feestje of staat jouw kroeg in het zuiden van het land tijdens de Carnaval op zijn kop....Laat eens het evenementslogo op de ene zijde drukken en een leuke slogan op de achterzijde....

Tip 5: Misschien niet de meest voor de hand liggende....Serveer eens je beschuit met muisjes tijdens de kraamperiode of het kraamfeest met de naam van jullie baby, een mooie foto of een afbeelding van het geboorte kaartje.

Tip 6: Eigenaar van kunstcafe, atelier of geef je workshops? Laat de bierviltjes bedrukken met werk van je studenten, jezelf of exposerende klanten. Stukje kunst op tafel geeft weer inspiratie aan anderen en maakt kunst toegankelijk voor een groter publiek.

 Andere / grotere aantallen? Neem dan even contact met ons op.