Blokschaaf flesopener - bieropener opener met gladde tekst

€ 11,95
Op voorraad
SKU
snis180100

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulie aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frrezen of printen.
Onze productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt zelf je ontwerp!
Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 35 tekens

Maximaal 35 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Bestel nu je eigen flesopener, model blokschaaf,  met eigen naam. Geef hem als uniek, lief, stoer en persoonlijk kado bij een verhuizing of aan de (on)handige doe het zelver. Ook leuk voor bedrijf, nieuwe werknemer of afscheid van werknemers, vaderdag, een grote verbouwing, nieuwe woning of house warming party.

De houtschaaf flesopener is een leuke en unieke gadget. Zijn handige formaat maakt hem ook een stoer relatiegeschenk voor houtbouwbedrijven, timmerbedrijven, bouwbedrijven, vloerbedrijven en alle andere bedrijven in de houtindustrie.

Ook leuk voor op tafel tijdens de vrijdagmiddagborrel, vrijmibo met een motiverende tekst.

Deze gegraveerde blokschaaf opener kan worden aangepast met een naam, afbeelding, logo, slogan of een persoonlijk bericht. Zo ontwerpt u snel een uniek kado of relatiegeschenk voor uw klanten waar ze om kunnen lachen en die ze vaak zullen gebruiken. Iedere keer dat het schaafje in handen genomen wordt om eens goed te bekijken zal je naamsbekendheid vergroot zal worden.

Uniek kado voor mannen en stoere vrouwen, vaderdag, kerstmis, verjaardag, opa, getuige, bruidsjonker, als bedankje voor vrijwilligers of de (on)handige doe-het-zelver.

Lettertypes:

Lettertype