Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Blokschaaf flesopener - bieropener opener met gladde tekst

Bestel nu je eigen flesopener, model blokschaaf,  met eigen naam. Geef hem als uniek, lief, stoer en persoonlijk kado bij een verhuizing of aan de (on)handige doe het zelver. Ook leuk voor bedrijf, nieuwe werknemer of afscheid van werknemers, vaderdag, een grote verbouwing, nieuwe woning of house warming party.


De houtschaaf flesopener is een leuke en unieke gadget. Zijn handige formaat maakt hem ook een stoer relatiegeschenk voor houtbouwbedrijven, timmerbedrijven, bouwbedrijven, vloerbedrijven en alle andere bedrijven in de houtindustrie.


Ook leuk voor op tafel tijdens de vrijdagmiddagborrel, vrijmibo met een motiverende tekst.


Deze gegraveerde blokschaaf opener kan worden aangepast met een naam, afbeelding, logo, slogan of een persoonlijk bericht. Zo ontwerpt u snel een uniek kado of relatiegeschenk voor uw klanten waar ze om kunnen lachen en die ze vaak zullen gebruiken. Iedere keer dat het schaafje in handen genomen wordt om eens goed te bekijken zal je naamsbekendheid vergroot zal worden.


Uniek kado voor mannen en stoere vrouwen, vaderdag, kerstmis, verjaardag, opa, getuige, bruidsjonker, als bedankje voor vrijwilligers of de (on)handige doe-het-zelver.


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis180100

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,99

Maximaal aantal karakters 35

Maximaal aantal karakters 35

+€ 25,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Blokschaaf opener

Een unieke gadget! Voor grotere aantallen neem aub contact met ons op voor een passende offerte. Verkrijgbaar vanaf 3,50 euro per stuk incl. BTW

De hout schaaf flesopener is ca 8,5 bij 3,5 bij 5 centimeter waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.

Gravure locatie : Op de zijkant(en)
Te graveren oppervlak: 7 x 2 cm

Lasergraveren

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.