Naambordje baby boomschors - ovaal

€ 9,95
Op voorraad
SKU
snis170026b - baby

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Maximaal 1000 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

Tip! Vlak na de geboorte is het heel leuk om dit persoonlijke naambordje aan een geboortebord te hangen, aan de ooievaar , voor het raam op te hangen of  aan een geboortekrans die u wellicht gaat maken voor de kersverse ouders!

Standaard houden wij niet zo van dus u kunt zelf de afbeelding en het lettertype kiezen. Laat u inspireren door het geboortekaartje, geboorteland, de kinderkamer of gebruik uw eigen fantasie. Dit maakt het tot een uniek en leuk kraam- of adoptie kado. Natuurlijk kan het naambordje ook op de deur van de kinderkamer komen te hangen. 

Moeite met het maken van een ontwerp? Kijk eens op onze inspiratie pagina of stuur ons even een berichtje met wat u ongeveer in gedachten heeft en dan gaan onze ontwerpers voor u aan de slag. Maken we er samen iets moois van!

Let op! Deze borden zijn niet geschikt voor langdurig outdoor gebruik op onbeschutte plaatsen. In dat geval kunt u beter kiezen voor een lasercraft bord of een ambachtelijk bord. Outdoor plaatsing op droge plaatsen zoals onder overkapping of luifel zijn wel mogelijk. 

Lettertypes:

Lettertype