Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 3-7 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Naambordje baby boomschors - ovaal

Tip! Vlak na de geboorte is het heel leuk om dit persoonlijke naambordje aan een geboortebord te hangen, aan de ooievaar , voor het raam op te hangen of  aan een geboortekrans die u wellicht gaat maken voor de kersverse ouders!


Standaard houden wij niet zo van dus u kunt zelf de afbeelding en het lettertype kiezen. Laat u inspireren door het geboortekaartje, geboorteland, de kinderkamer of gebruik uw eigen fantasie. Dit maakt het tot een uniek en leuk kraam- of adoptie kado. Natuurlijk kan het naambordje ook op de deur van de kinderkamer komen te hangen. 


Moeite met het maken van een ontwerp? Kijk eens op onze inspiratie pagina of stuur ons even een berichtje met wat u ongeveer in gedachten heeft en dan gaan onze ontwerpers voor u aan de slag. Maken we er samen iets moois van!


Let op! Deze borden zijn niet geschikt voor langdurig outdoor gebruik op onbeschutte plaatsen. In dat geval kunt u beter kiezen voor een lasercraft bord of een ambachtelijk bord. Outdoor plaatsing op droge plaatsen zoals onder overkapping of luifel zijn wel mogelijk. 


Lettertypes:


Lettertype


 

Artikelnummer: snis170026b - baby

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95

Maximaal aantal karakters 200

Maximaal aantal karakters 1000

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Materiaal

Schijf elzenhout met schors

Leverbaar in diverse maten. Let op: de maat is inclusief de schors. Het te graveren oppervlak is dus iets kleiner.

Lasergraveren

Ontwerpen uploaden
Upload uw ontwerp bij voorkeur op een witte achtergrond. Zet in vector bestanden karakters altijd om in letteromtrekken. 

Wij zetten pixel bestanden om naar een vector bestand om zo het beste resultaat te behalen. 

Geef in de opmerkingen duidelijk uw wens door. . 

* Bestanden kunnen ook onder vermelding van uw bestelnummer via email worden verzonden naar info@naaminhout.nl.

Aanleverspecificaties eigen ontwerp.

Indoor/Outdoor

Indoor. In sommige gevallen is het mogelijk om het bord ook outdoor te plaatsen. Je dient het bord dan op een droge plaats te bevestigen bv onder een overstek, overkapping of luifel. Dit omdat wanneer de schorslaag los laat vocht in het bord trekt en het bord snel van kwaliteit zal verminderen.

Onderhoud

Om de kleur te behouden, mn indien het buiten hangt en onder invloed is van weersinvloeden,  adviseren wij om het bord zeer regelmatig schoon te maken en opnieuw in de olie te zetten of echt te lakken. Spuitlak is een eerste beschermlaagje, maar door zon, wind en vocht zal het bord donkerder worden en de gravure doen verbleken. Het contrast zal daardoor verminderen. Dit proces kunt u, indien u dat wenst,  vertragen door op tijd het bord echt in de beits lak te zetten. Let op! Onder de schors komt geen lak dus het bord kan niet in de regen hangen!

 

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.