Naambord tekstbord boomschors - ovaal maat L (27-33 cm)

€ 19,95
Op voorraad
SKU
snis170026 L

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Bij het bestellen geef je aan welke tekst, naam, lettertype, afbeelding of logo je wil graveren.
De productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt je eigen ontwerp!

Maximaal 200 tekens

Maximaal 25 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Hoe leuk is dat! Uw eigen naambord of huisnummer ontwerpen voor uzelf, als kado, uw kinderen, uw bedrijf, uw huisdier, ruimtes in uw huis, tuin of op uw erf! 
Kies een lettertype, stuur ons een berichtje met de tekst en stuur een plaatje mee. Dan doen wij de rest! Snelle levering mogelijk!

Bij outdoor gebruik adviseren wij, om de kleur / gravure te behouden, om het bord te beitsen. Weersinvloeden zullen het bord anders donkerder maken  en de gravure ernstig doen verbleken. Het contrast zal daardoor verminderen. Dit proces kunt u tegen gaan door het bord in de beits te zetten. 

Let op! Deze borden zijn niet geschikt voor langdurig outdoor gebruik op onbeschutte plaatsen. In dat geval kunt u beter kiezen voor een lasercraft bord of een ambachtelijk bord. Outdoor plaatsing op droge plaatsen zoals onder overkapping of luifel zijn wel mogelijk. 

Tip: ook leuk als hapjesplank , serveerplank met je eigen tekst of afbeelding!

Omdat we merken dat veel van onze klanten deze leuke schors bordjes wel buiten willen gebruiken hebben we een geprint bord ontwikkeld. Het wordt geprint op Dibond van 3 mm. Zo heb je wel de houten uitstraling maar niet het onderhoud. Het geprinte houtlook bord wordt geprint op Dibond aluminium van 3 mm.

Lettertypes:

Lettertype