Lasergraveren boomschors ovaal stalbord-stalplaat-naambord paard

€ 9,95
Op voorraad
SKU
snis180080

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Maximaal 20 tekens

Maximaal 40 tekens

Maximaal 40 tekens

Maximaal 40 tekens

Maximaal 40 tekens

Maximaal 40 tekens

Maximaal 25 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Hoe leuk is dat! Uw eigen stalbord, stalplaat, naambord voor uw paard of pony of ezel ontwerpen! ( de erfhond natuurlijk ook niet vergeten)
Kies een lettertype, vul alleen in wat u op het bord zou willen hebben. Stuur een ( bij voorkeur zwart wit silhouette of lijntekening) plaatje mee. Dan doen wij de rest! Snelle levering mogelijk!

Wij krijgen vaak de vraag of een foto graveren mogelijk is. Het geeft niet altijd het gewenste effect maar in sommige gevallen is het mogelijk. Indien u een foto mee stuurt zorg dan altijd voor een foto met voldoende contrast, licht en scherpte. 

Let op! Deze borden zijn niet geschikt voor langdurig outdoor gebruik op onbeschutte plaatsen. In dat geval kunt u beter kiezen voor een lasercraft bord of een ambachtelijk bord. Outdoor plaatsing op droge plaatsen zoals onder overkapping of luifel zijn wel mogelijk. 

Lettertypes:

Lettertype