Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Naambord tekstbord boomschors - ovaal

Hoe leuk is dat! Uw eigen naambord of huisnummer ontwerpen voor uzelf, als kado, uw kinderen, uw bedrijf, uw huisdier, ruimtes in uw huis, tuin of op uw erf! 
Kies een lettertype, stuur ons een berichtje met de tekst en stuur een plaatje mee. Dan doen wij de rest! Snelle levering mogelijk!


Bij outdoor gebruik adviseren wij, om de kleur / gravure te behouden, om het bord te beitsen. Weersinvloeden zullen het bord anders donkerder maken  en de gravure ernstig doen verbleken. Het contrast zal daardoor verminderen. Dit proces kunt u tegen gaan door het bord in de beits te zetten. 


Let op! Deze borden zijn niet geschikt voor langdurig outdoor gebruik op onbeschutte plaatsen. In dat geval kunt u beter kiezen voor een lasercraft bord of een ambachtelijk bord. Outdoor plaatsing op droge plaatsen zoals onder overkapping of luifel zijn wel mogelijk. 


Omdat we merken dat veel van onze klanten deze leuke schors bordjes wel buiten willen gebruiken hebben we een geprint bord ontwikkeld. Het wordt geprint op Dibond van 3 mm. Zo heb je wel de houten uitstraling maar niet het onderhoud. 


Het geprinte houtlook bord wordt geprint op Dibond aluminium van 3 mm.
Foto's van de print versie. 


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis170026b

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95

Maximaal aantal karakters 200

+€ 2,00

Maximaal aantal karakters 25

+€ 3,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

Maximaal aantal karakters 1000

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Print: Dibond alummium 3 mm geschikt voor indoor en outdoor gebruik.

Hout:

Indoor/Outdoor

Indoor. Tijdelijk outdoor of In sommige gevallen is het mogelijk om het bord ook voor een langere periode  outdoor te plaatsen. Je dient het bord dan op een droge plaats (schaduw plaats) te bevestigen bv onder een overstek, overkapping of luifel. Dit omdat zon en regen de gravure doen verbleken. Wanneer de schorslaag los laat kan vocht in het bord trekken en zal een gelakt bord snel van kwaliteit zal verminderen.

Onderhoud

Om de kleur te behouden, mn indien het buiten hangt en onder invloed is van weersinvloeden,  adviseren wij om het bord zeer regelmatig schoon te maken en opnieuw te beitsen. Spuitlak is een eerste beschermlaagje, maar door zon, wind en vocht zal het bord donkerder worden en de gravure doen verbleken. Het contrast zal daardoor verminderen. Dit proces kunt u, indien u dat wenst, vertragen door op tijd het bord te beitsen. Let op! Onder de schors komt geen lak dus het bord kan niet in de regen hangen zonder zijn kwaliteit te verliezen.

Materiaal

Schijf elzenhout met schors

Leverbaar in diverse maten. Let op: De maat is inclusief de schors. Het te graveren oppervlak is dus iets kleiner.

Lasergraveren

Ontwerpen uploaden
Upload uw ontwerp bij voorkeur op een witte achtergrond. Zet in vector bestanden karakters altijd om in letteromtrekken. 

Wij zetten pixel bestanden om naar een vector bestand om zo het beste resultaat te behalen. 

Geef in de opmerkingen duidelijk uw wens door.  

* Bestanden kunnen ook onder vermelding van uw bestelnummer via email worden verzonden naar info@naaminhout.nl.

Aanleverspecificaties eigen ontwerp.

Toepassing
Naambord, wegbewijzering, huisnummer, informatiebord,  aanduiden van een ruimte (toilet, privé, kantoor, keuken), stalplaat, dierenverblijf.

 

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.