Lasergraveren boomschors - rond

€ 10,00
Op voorraad
SKU
snis170070

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulie aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frrezen of printen.
Onze productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt zelf je ontwerp!
Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Maak nu uw eigen naambord of tekstbord in je eigen stijl!

Voor jezelf, als kado, je kinderen, je bedrijf, uw huisdier, ruimtes in huis, of op je erf! 

Kies een lettertype, stuur ons een berichtje met de tekst en stuur een plaatje mee. Dan doen wij de rest! Snelle levering mogelijk!

Let op! Deze borden zijn niet geschikt voor langdurig outdoor gebruik op onbeschutte plaatsen. In dat geval kunt u beter kiezen voor een lasercraft bord of een ambachtelijk bord. Outdoor plaatsing op droge plaatsen zoals onder overkapping of luifel zijn wel mogelijk met de juiste afwerking en bevestiging. 

Bij tijdelijk of beschut outdoor gebruik adviseren wij, om de kleur / gravure te behouden, om het bord te lakken of beitsen. Spuitlak is niet voldoende.  Weersinvloeden zullen het bord anders donkerder maken  en de gravure ernstig doen verbleken. Het contrast zal daardoor verminderen. Dit proces kunt u tegen gaan door het bord in de beits te zetten.

Ook na lakken of beitsen zijn deze borden niet geschikt om onbeschut buiten geplaatst te worden. Vocht zal via de schors of achterzijde het bord binnentreden waardoor het zal verweren.

Lettertypes:

Lettertype