Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Breinaalden - ca 34 cm. Maat 8.0

Breien is hip! 


Breien ouderwets, saai en kneuterig? Die tijd is al lang voorbij, breien is hip! Er komen regelmatig hippe gebreide accessoires en meubels voorbij. ‘Guerilla knitting’ oftewel wildbreien is al lang zo wild niet meer en iedere zelfrespecterende fashionista breit haar eigen sjaal. Dus haal die breinaalden maar uit de stoffige doos, want het is helemaal hip om je eigen breicreaties te dragen. Bovendien is het een fijne manier om even helemaal te ontspannen. 


Deze houten breinaalden zijn prettig om vast te houden. Wanneer je aan het breien bent nemen ze snel de temperatuur aan van je lichaam. 
Over het algemeen zijn naalden van bamboe en hout iets stroever dan naalden van aluminium en plastic. Voor een beginnende breister is dit van prettiger om mee te werken, de steken glijden dan minder snel per ongeluk van de naald. 
Ook wanneer je iets gaat maken van een zeer glad breigaren kan een bamboe of houten naald een goede keuze zijn. 


We kunnen graveren  op de schacht van deze grote naalden. Lief kado voor je oma, voor je vrienden van je handwerkclubje, of gewoon voor jezelf! Of vertel je moeder dat je zwanger bent door de vraag voor het breien van babykleertjes op deze pennen te laten graveren.


Lettertypes: zie foto

Artikelnummer: snis190014

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,45

Maximaal aantal karakters 50

Maximaal aantal karakters 40

Maximaal aantal karakters 1000

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Breinaalden - hout

Persoonlijk lasergraveren

Materiaal
Hout

Toepassing
Hobby, breien, oma, DIY, naaien, persoonlijk cadeau

Vraag bij grotere aantallen een offerte aan.

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.