Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Buxus Houten Plectrum graveren met eigen musicale tekst.

Als je op zoek bent naar een origineel en grappig cadeau-idee voor gitaarspelers, dan ga je deze plectrums heel leuk vinden! Geen getob meer over wat te kopen voor Sinterklaas, Kerst of de verjaardag van je beste gitaarvriend.


Handgemaakte Buxus zacht houten plectrum met een erg warm geluid. Geniet ervan!


Om van een plectrum nu een echt persoonlijk geschenk te maken kunnen we het plectrum voor je voorzien van een persoonlijke gravure. 


klik hier voor een offerte voor grotere aantallen.  


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis180122

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,95

Maximaal aantal karakters 20

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Het plectrum heeft een mooie vorm met een kuiltje voor je duim voor extra grip. Het plectrum is 33 mm hoog en 28 mm breed en heeft een dikte van circa 2,5 mm. Elke plectrum is handgemaakt dus uniek !

Qua geluid zijn houten plectrums niet te evenaren, iedere houtsoort heeft zijn eigen geluid. Door de unieke gravure verbeterd de grip en maak je hem pas echt persoonlijk.

Tip! Als je de plectrums onderhoudt door ze te behandelen met een houtpolish dan blijven ze zo goed als nieuw. Je verwijdert niet alleen vuil en vet die er tijdens het spelen opgekomen zijn, maar zorgt er tevens voor dat het hout de juiste vochtigheid behoudt. Zo heb je langer plezier van je plectrum.

Vraag voor grotere aantallen een passende offerte aan!

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.