Christmas-eve-box

€ 15,95
Niet op voorraad
SKU
snis190012-christmas-eve-box

Nieuwe kersttraditie: de Christmas Eve Box!

Let op nieuw model zonder slotje maar van mooie kwaltiteit hout!!

Er de afgelopen jaren een nieuwe kersttraditie ontstaan. De kerstman of papa & mama geven op kerstavond – 24 december – een ‘Christmas Eve Box’. Een doos  met cadeautjes die meteen zorgen voor een gezellige kerstsfeer.

Een Christmas Eve Box, is een doos vol spulletjes die de kinderen mogen uitpakken op 24 december. Het idee is dat de inhoud van de cadeaudoos direct zorgt voor plezier en een gezellige kerstsfeer. Daarom zitten er meestal cadeautjes in die meteen gebruikt kunnen worden.

Denk aan een dvd met een kerstfilm, kleurboeken met potloden voor Kerst, een spelletje, een boek om samen uit te lezen,  een brief van de kerstman, met een persoonlijke boodschap voor ieder lid van de familie, een mooie kerstbal die ze in de boom mogen hangen, een kerstpyjama, kerstsokken, kersttrui of iets anders grappigs voor de hele familie om direct aan te trekken, of ingrediënten om samen gezellig kerstkoekjes te gaan bakken. En dat ga je dan natuurlijk ook meteen in de praktijk brengen! Eigenlijk is het dus een soort kerstpakket voor je kinderen. Maar dan een pakket dat voor échte christmas quality time met het hele gezin zorgt!

Dan de laatste vraag .....Hoe geef je hem?  Sommige kinderen krijgen hem bij hun bed. Andere leggen hem onder de kerstboom, Laat hem bezorgen door de kerstman ( of de buren) Of nog leuker........Maak een leuke speurtocht. Zo begint de voorpret gelijk voor het hele gezin.  Verstop de box ergens in of om het huis en ga met zijn allen opzoek, los onderweg puzzels op, maak opdrachten. Veel plezier!!

Lettertypes:

Lettertype