Verzenden lasergraveren binnen 3 tot 7 werkdagen. Ambachtelijke naamborden ca. 14 dagen of kies voor spoed. 

Deco Puntvlag - Bootvlag

Uniek vaartuigen verdienen unieke Bootvlaggen. 


Maar ook in grotere aantallen voor bedrijfspromotie tijdens voor race- en zeilevenementen doet de Bootvlag het goed. Het kan een blijvende, mooie herinnering aan een sportieve netwerkbijeenkomst zijn, maar je kunt hem natuurlijk ook ontwerpen voor je feest, huwelijk, welkom thuis, de geboorte van uw kindje, uw bedrijf, marktkraam, restaurant, vereniging, cafe, camping, B&B, Pluktuin, Atelier, evenement etc! 


Een Bootvlag is verkrijgbaar in 3 maten en wordt gemaakt van een extra sterke vlaggenstof met een speciale structuur waardoor deze minder snel rafelt.


De bootvlag / puntvlag is een kleurrijke aandachtstrekker.


Kies een maat, kies het aantal, stuur uw ontwerp op, vul uw bestelling aan met evt. toebehoren. Dan doen wij de rest! Snelle levering mogelijk!


Uw ontwerpbestand kunt u tijdens het bestellen uploaden of onder vermelding van uw bestelnummer via sales@naaminhout.nl of WeTransfer worden verzonden.

Artikelnummer: snis 180088

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,50

Maximaal aantal karakters 1000

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai, pdf, eps, jpg, png

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Puntvlag - Bootvlag - Boegvlag met eigen ontwerp of logo. Materiaal Vlaggenstof voorzien van B1 certificaat. Toepassing Het uitdragen van huisstijl. Mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf, restaurant, vereniging, cafe, camping, B&B, Pluktuin, Atelier, evenement etc. Sponsoring op evenementen of sportlocaties. De ingang van je bedrijf, winkel, accomodatie of horecagelegenheid te bekleden. Je bedrijfsnaam of logo communiceren bij bedrijfspanden, evenementen terreinen of je marktkraam. Of natuurlijk als particulier bij het vieren van een belangrijk moment in je leven of het geven van een feest, of op je boot. Dan wordt deze vlag vaak aan een siermast of voor op de boeg gevoerd en is hij de ideale hulp bij het bapalen van uw kruiphoogte.

De driehoekige vorm zorgt er voor dat de vlag erg opvalt. Bootvlaggen worden vaak gebruikt om het symbool van de jachthaven of de nationale vlag te tonen maar het is natuurlijk ook erg leuk om er zelf 1 te ontwerpen. De bootvlaggen worden standaard afgewerkt met band en koord. Ze zijn verkrijgbaar in bakboord of stuurboord afwerking.

Korting

Voor grotere aantallen, vlaggen in andere maten, spoedleveringen, vlaggenstokken of gevelhouders kunt u snel en eenvoudig een offerte aanvragen .

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.