Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Kunststof Plaat bedrukken - Stalplaat - evenement - tijdelijke reclame 9 x 13 cm.

Deze kunststof naamplaten zijn leuk als kadootje met eigen naam, tekst of afbeelding er op. Maar nog vaker worden ze gebruikt als aandenken van een wedstrijd of ander (hippisch) evenement of tijdelijke reclame uitingen.


De platen worden gemaakt van kunststof. Ze zijn vooral geschikt voor tijdelijke toepassingen, als aandenken aan een evenement, als tijdelijk koetsnummer tijdens een wedstrijd met nummer en logo van het evenement, als hoofdstelnummer of bv als rallyschild.


Interesse? Neem dan even contact op voor een passende offerte. Prijs is afhankelijk van de gewenste maat, afwerking en het aantal. We helpen je graag verder.


(Genoemde prijzen maat: van 9 x 13  cm. / rechthoek / geen bevestigingsgaten / enkelzijdig bedrukt ....Dit dient als voorbeeld. Andere maten, vormen, oplages of afwerking graag offerte op maat vragen.)


Standaard lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis190001-polystyreen 9 x 13 cm

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 35,00

Maximaal aantal karakters 300

Maximaal aantal karakters 20

Maximaal aantal karakters 1000

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Materiaal

Polystyreen is een massief kunststof plaatmateriaal dat zeer geschikt is voor tijdelijke toepassingen. Je kunt het dubbelzijdig laten bedrukken, het is licht in gewicht en dus eenvoudig op te hangen. Polystyreen is bovendien buigzaam en B2-gecertificeerd. Daarmee is het ook nog eens brandvertragend.

Vaak gekozen voor tijdelijke reclame uitingen. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld bewegwijzering, displays, rallybordjes of rallynummers. Polystyreen kun je zowel enkelzijdig als dubbelzijdig laten bedrukken, waardoor jouw boodschap niet onopgemerkt kan blijven. 

Verkrijgbare diktes: 1 mm of 2 mm.

Gebruik tijdelijk outdoor of Indoor.

Ontwerpen uploaden

Upload uw afbeeldingontwerp bij voorkeur op een witte achtergrond. ( foto's mogen uiteraard wel een zwarte achtergrond hebben. ) Zet in vector bestanden karakters altijd om in letteromtrekken. 

Wij zetten pixel bestanden om naar een vector bestand om zo het beste resultaat te behalen. 

Geef in de opmerkingen duidelijk uw wens door. Wij vragen u altijd eerst om het ontwerp te bevestigen voordat wij gaan graveren. 

* Bestanden kunnen ook onder vermelding van uw bestelnummer via email worden verzonden naar info@naaminhout.nl.

Aanleverspecificaties eigen ontwerp.

 

 

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.