Verzenden lasergraveren binnen 3 tot 7 werkdagen. Ambachtelijke naamborden ca. 14 dagen of kies voor spoed. 

Digitale print

Decototaal - Personaliseer jouw huis  tuin  feest evenement bedrijf

Naast de vertrouwde producten van Naam in Hout werken we aan de mogelijkheid om geprinte producten te bestellen. Voorlopig nog via deze webshop.

 Wij houden niet van standaard en zijn altijd opzoek naar producten die we aan kunnen passen aan uw wensen, onze stijl of zelfs helemaal zelf kunnen maken.

Op vele sites waarop het mogelijk is om te personaliseren kan er alleen in grote oplagen of via moeilijke ontwerpmodules bestellen. Daar zit u als particulier, vereniging, stichting of kleine ondernemer niet op te wachten.

Daarom biedt DecoTotaal decoratieve producten voor de particuliere klant voor huis, tuin en erf. Voor eigen feesten en partijen, bruiloft, of bij geboorte. Maar ook voor ondernemer, jouw marktkraam, startende zelfstandige, terras, kiosk, brasserie, kinderopvang, hotel, B&B, foodtruck, een vereniging of stichting, evenement of wedstrijd.

Natuurlijk kunnen u helpen bij het maken van een ontwerp! Denk aan bierviltjes, menukaarten, kussens, tafelkleed, schaduwdoeken, parasol, gevelbord, stickers, vloerstickers, gevelstickers, gevelvlaggen, bootvlaggen, mastvlaggen, kioskvlaggen, beachvlaggen, zitzakken, stoepbord krijt of print of van hout.

Kortom alles wat nodig is om uw feest, evenement, wedstrijd of bedrijf op te laten vallen of om uw feest, huis en tuin in eigen stijl te decoreren!

Samen maken we er iets moois van!

12 Artikel(en)

per pagina

12 Artikel(en)

per pagina