Deegroller

€ 17,50
Niet op voorraad
SKU
snis180044

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Mooie houten deegrollers.
Bakken staat voor gezelligheid. Een deegroller is een product dat iedere bakliefhebber in huis heeft. Bij de meeste is dat een gewone, saaie, roller. De rollers hebben ook wel een tweede betekenis. Dus geef hem serieus of met een knipoog. 
Misschien niet altijd handig om te gebruiken maar wel heel leuk om te geven. Leuk kado voor een housewarmingparty, huwelijksgift, verjaardag of op een andere feestdag.
Versier hem met jouw tekst of fantaseer er op los en bedenk leuke afbeeldingen als gravure.
Je kunt je eigen naam of logo erin laten zetten, maar ook teksten als made with love of handmade.
Op deze manier geef je echt een persoonlijke tintje aan je baksels en dat maakt bakken wat ons betreft extra leuk!

Je kunt ook kiezen voor een embossing deegroller met de gravure extra diep. Zo krijgt het deeg meer het relief van de gravure in zich.

Stuur je ontwerp/ tekst met lettertype of wensen door en tover ook een glimlach op iemands gezicht! Veel geef plezier!

Moeite met het maken van een ontwerp? Kijk eens op onze inspiratie pagina of stuur ons even een berichtje met wat u ongeveer in gedachten heeft en dan gaan onze ontwerpers voor u aan de slag. Maken we er samen iets moois van!

Lettertypes:

Lettertype