Deurhanger Sinterklaas

€ 7,50
Op voorraad
SKU
snis180037 - multiplex -Sinterklaas

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 55 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoentje......
Zie de maan schijnt door de bomen.....

Speciale deurhanger voor Sinterklaas!

Met deze speciale deurhanger kan je kindje met een gerust hard gaan slapen. Na het zingen van de Sinterklaas liedjes hang je samen de deurhanger aan de deur, dan weten Sint en Piet dat ze Welkom zijn. Zo zullen Sint en Piet hem of haar nooit  vergeten!

Keuze uit 2 standaard ontwerpen of vul je eigen tekst in..bv.. Lieve Sint en Piet vergeten jullie.....niet?
Standaard wordt het Chocoalde letter lettertype gebruikt. Wil je iets anders in je eigen ontwerp? Geef dat even aan in het veld Opmerkingen.

Wil je deze afbeeldingen gebruiken op een ander product bv een snijplank of gourmet spatel? Vul dan bij gewenste afbeelding in "Sinterklaas schoen" of "Sinterklaas met boom"