Doosje - Kistje - Memory box - giftbox - geboortedoos - condoleancebox vierkant

€ 12,50
Op voorraad
SKU
snis170045

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, jpg, png

Maximaal 1000 tekens

Bewaar je herinneringen handig in een memory box

Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een geboorte, huwelijk of andere belangrijke gebeurtenis?
De Memoybox is leuk om te geven als kraamkado. In de doos bewaar je bijvoorbeeld de zwangerschapstest, een zwangerschapsdagboekje, kaartjes met belangrijke momenten van het eerste jaar, een paar kleertjes, foto’s, enz.  Je kunt op de Memory box een eigen naam, tekst of afbeelding laten graveren en zo je eigen unieke box maken.

De Memory box is niet alleen te gebruiken bij de geboorte. Je kunt ‘m ook gebruiken bij andere bijzondere gebeurtenissen die erom vragen om herinnerd te worden.Denk hierbij aan een jubileum, afscheid van BSO  of huwelijk om belangrijke spulletjes in te bewaren. Leuk om te geven, leuk om te krijgen, of verwen jezelf er mee.

Kadootjes voor je getuige of Peter en Meter? Bewaar je liever eigen persoonlijke herinneringen er in? Of geef je hem weg aan kers verse ouders om de kleine spruit zijn of haar eerste spulletjes te bewaren? 

Memory box bij verlies
Maar helaas kan het ook zijn dat je iets of iemand moet missen. Geef de herinneringen aan deze persoon, dit dier of deze gebeurtenis een plekje in de unieke herinneringsdoos. Of...wil je hem gebruiken in plaats van een condoleanceboek op een begravenis zodat iedereen zijn of haar brief, tekening of foto kan achterlaten voor de nabestaanden? 

Zoals je ziet een erg veelzijdig inzetbaar kistje. samen maken we  er iets moois van, passend bij het moment van gebruik.

Standaard wordt de gravure gecentreerd. Wil je het anders dan graag even aangeven bij opmerkingen in bestelformulier.

Lettertypes:

Lettertype