Drijvende sleutelhanger

€ 7,50
Op voorraad
SKU
snis210002-sleutelhanger kurk- drijvend

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

  • Koop 5 voor € 6,38 en bespaar 15%
  • Koop 10 voor € 5,25 en bespaar 30%
  • Koop 25 voor € 4,13 en bespaar 45%
  • Koop 50 voor € 3,00 en bespaar 60%
  • Koop 75 voor € 2,63 en bespaar 65%
  • Koop 100 voor € 2,25 en bespaar 70%

Maximaal 25 tekens

Maximaal 25 tekens

Maximaal 50 tekens

Maximaal 100 tekens

Nieuwe boot? Vaarbewijs gehaald? Stap je in het huwelijksbootje? Nautisch Relatiegeschenk?

Waar zou jij een persoonlijke drijvende sleutelhanger / label voor willen hebben of aan wie zou jij hem willen schenken? Verzin een persoonlijke tekst. Zoek een passende afbeelding en in een handomdraai heeft u een heel leuk cadeau! Wij denken graag met u mee.

Een sleutelhanger is ook al jarenlang een zeer populair artikel om weg te geven op beurzen en evenementen. Met deze sleutelhanger kunt je jouw relaties verrassen met een een populair relatiegeschenk, dat tegelijkertijd duurzaamheid uitstraalt. De sleutelhanger is gemakkelijk te bevestigen aan je sleutelbos door middel van een stevige, grote metalen sleutelring.

Ook super leuk als traktatie met een snoepsleutel er aan, als aankondiging van je huwelijk, of bedankje nadat jullie in het huwelijksbootje zijn gestapt.

Dubbelzijdig graveren, grotere aantallen, traktaties, ander lettertype of andere specifieke vraag....neem daarvoor even contact met ons op.

Wil je je eigen afbeelding of logo toevoegen? Klik dan hier.

Reviews

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan