Duimstok - meten is weten naturel

€ 12,50
Op voorraad
SKU
snis190018-naturelOS555425

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 40 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Meten is weten, gissen is missen!  Personaliseer nu je eigen duimstok of geef hem als uniek, lief, stoer en persoonlijk kado bij een verhuizing of aan de (on)handige doe het zelver. Ook leuk voor bedrijf, nieuwe werknemer of afscheid van werknemers, vaderdag, een grote verbouwing, nieuwe woning of house warming party.

Tip: Perfect als zwangerschapsaankondiging! Personaliseer de duimstok en vraag de aanstaande opa om je te helpen klussen!!

Deze inklapbare gegraveerde duimstok,  2 meter van berkenhout, kan worden aangepast met een naam, eenvoudige afbeelding, logo of een persoonlijk bericht.

Uniek kado voor mannen en stoere vrouwen, vaderdag, kerstmis, verjaardag, opa, getuige, bruidsjonker, als bedankje voor vrijwilligers of de (on)handige doe-het-zelver of het vragen of iemand je Meter wil zijn.

Meerdere duimstokken in 1 keer bestellen of interesse in grote aantallen, bv als relatiegeschenk, neem dan even contact met ons op voor een passende offerte.

Bij ons gravure oppervlak XXL, elders maar 2,5 x 8 cm!

Lettertypes:

Lettertype