Verzenden lasergraveren binnen 3 tot 7 werkdagen. Ambachtelijke naamborden ca. 14 dagen of kies voor spoed. 

Nieuw

Trespa (Volkern) - enkelzijdig geprint

Let op! Inclusief transport vanaf 100,- euro en inclusief BTW!


Trespa platen zijn bestand tegen weer en wind! Samen met de kleurvastheid lenen de borden zich ideaal als buitenreclame. Dit maakt trespa panelen ideaal voor reclameborden, gevelborden of bouwplaats borden. Een andere veelgebruikte toepassing van trespa panelen zijn de sponsorborden langs het voetbal- en hockeyveld of in de manege. De trespa panelen zijn 6 mm dik en kunnen zeker tegen een stootje! 


Trespa is een ideale plaat voor een reclamebord, de plaat blijft mooi en zal niet breken. Samen met de kleurvastheid lenen de borden zich ideaal als buitenreclame. Bij ons altijd voorzien van een mat of glans laminaat voor extra bescherming. Dat maakt onze borden misschien iets duurder maar wel duurzamer.


Enkel- of dubbelzijdig, full color geprint.


Standaard maten zijn rechthoekig of vierkant. Neem voor borden in eigen maten, verzenden naar Buitenland of grotere aantallen hier contact op voor een passende offerte.

Artikelnummer: DT180006

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 66,75

Maximaal aantal karakters 1000

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

De harde toplaag van kunsthars en massieve kern zorgt voor een waterbestendig bord waarbij geen onderhoud nodig is. Het materiaal heeft een maximale printbreedte van 146 bij 350 cm en is na 4 werkdagen leverbaar. Trespa is daarmee een vandalismebestendig plaatmateriaal. Er is extreme kracht of puntbelasting nodig om de toplaag van Trespa te beschadigen of te breken.

Montage

Trespa HPL platen hebben in vergelijking met onze andere plaatsoorten een zwaarder gewicht van 8,5 kilo per vierkante meter. Dit is iets om rekening mee te houden bij het monteren van de platen. Deze platen kunnen zowel geschroefd als gelijmd worden.

Afwerking van je reclamebord

Trespa is niet rechtstreeks te printen. Daarom worden de panelen altijd voorzien van een full color folie met een verwijderbare lijmlaag. Het voordeel is dat de folie te verwijderen is, zonder dat er lijmresten achterblijven. Jij kiest of je jouw panelen met een glanzende of matte uitstraling wilt hebben. En na het verwijderen plak je gewoon een nieuw ontwerp op het paneel: zo bespaar je kosten.

Er kan gekozen worden uit een mat of glans folie. Meestal wordt er gekozen voor folie met glanslaminaat.

In sommige gevallen is het niet verstandig om glans folie te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer het bord onder fel licht komt te hangen. Dit kan namelijk zorgen voor schittering van het licht. In dat geval is een matte afwerking een betere optie.

Brandwering B2

 

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.