Enveloppenkist - enveloppendoos - ideeënbox Laag

€ 39,95
Op voorraad
SKU
snis220003 SL Laag

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulie aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frrezen of printen.
Onze productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt zelf je ontwerp!
Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 300 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, jpg, png

Maximaal 1000 tekens

Geschikt om meerdere enveloppen, brieven, foto's of tekeningen in te bewaren.

Door de stijlvolle kist te personaliseren met naam en datum maak je er je eigen unieke product van bij je  trouwerij, kraamfeest, lentefeest, communie of  als ideeënbox op je bedrijf of evenement.
De doos is gemaakt van hout en wordt gegraveerd. De box kan worden gesloten door middel van een slot met sleuteltje aan de voorkant. 

Enveloppenkist bij verlies
Helaas kan het ook zijn dat je iets of iemand moet missen. Geef de herinneringen aan deze persoon, dit dier of deze gebeurtenis een plekje in de unieke herinneringsdoos. Of...wil je hem gebruiken in plaats van een condoleanceboek op een begravenis zodat iedereen zijn of haar brief, tekening of foto kan achterlaten voor de nabestaanden? 

Zoals je ziet een erg veelzijdig inzetbaar kistje. Samen maken we  er iets moois van, passend bij het moment van gebruik.

Standaard wordt de gravure gecentreerd. Wil je het anders dan graag even aangeven bij opmerkingen in bestelformulier.

Lettertypes:

Lettertype