Luxe aluminium Stalplaat - naambord paard - met eigen foto en iedere kleur mogelijk!

€ 39,00
Op voorraad
SKU
snis180061

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 50 tekens

Maximaal 20 tekens

Maximaal 40 tekens

Maximaal 40 tekens

Maximaal 40 tekens

Maximaal 40 tekens

Maximaal 40 tekens

Maximaal 12 tekens

Maximaal 12 tekens

Maximaal 12 tekens

Maximaal 12 tekens

Maximaal 12 tekens

Maximaal 1000 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Hoe leuk is dat! Je eigen DECOTotaal naambord ontwerpen voor je paard of pony. Dibond Aluminium digitaal bedrukt dus weersbestendig. Het materiaal heeft een lage uitzettinsgraad waardoor het geschikt is om buiten te gebruiken. 

Stuur je mooiste Blackfoto,  foto, of plaatje wat je er op wil hebben en/ of een afbeelding van het brandmerk en vul in wat je op de stalplaat wilt hebben. Bijvoorbeeld de afstamming, gegevens van smid of dierenarts of je telefoonummer. Natuurlijk kunt u er ook andere informatie, zoals voedingsinformatie, allergieën of spreuken, op laten zetten. Kortom maak er jouw bord van! Geheel naar eigen wens samen te stellen.

Kies een lettertype, vul ALLEEN in wat je op het bord wil hebben, let hierbij op Hoofdletters en kies een afbeelding, stuur plaatjes of foto mee. Dan doen wij de rest!

Wil je meerdere platen tegelijk bestellen? Neem dan even contact op voor een passende offerte. Leverbaar vanaf 20 euro.

Lettertypes:

Lettertype