Verzenden lasergraveren binnen 3 tot 7 werkdagen. Ambachtelijke naamborden ca. 14 dagen of kies voor spoed. 

Foto op fotoblok van hout

Eigen foto op hout afdrukken. Onze fotoblokken zijn stoere, robuuste, karakteristieke blokken met een print. Een foto op een houten blok levert een mooie en natuurlijke decoratie op. Uw foto op hout zal een vriendelijke maar robuuste uitstraling hebben. Een fotoblok zet je overal gemakkelijk in huis neer, zonder gaten te hoeven boren. Dé vervanger van het standaard fotolijstje! 


Bij ons de unieke optie om een naam, tekst of logo op het blok te laten lasergegraveren.


De fotoblokken zijn natuurlijk ook te voorzien van een ander  digitaal ontwerp zoals bv een scan van een tekening, logo of een tekst bestand wat op het bloik geprint wordt. Zo maak je in een hand omdraai een mooi kunstvoorwerp of een mooi tekstbord of blikvanger voor op je buro of balie.


De structuur van het hout is zichtbaar. Wilt u liever minder hout door uw foto laten komen, kies dan voor whitewash. Dit adviseren wij ook voor portretten omdat er geen wit geprint wordt en alle wittinten anders houtkleur worden.


Upload tijdens het bestellen uw foto (max 10 MB), of stuur het ons direct - of via www.wetransfer.nl voor grote bestanden - naar info@naaminhout.nl. Vermeld uw bestelnummer


Let op: Foto’s met veel gezichten en details komen niet goed tot hun recht op kleine formaten. Fotoblokken zijn ook niet zo geschikt voor een collagefoto.


Lettertypes graveren:


Lettertype

Artikelnummer: snis180097

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,95
+€ 5,00
+€ 10,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps

Maximale beeldbreedte: 2000 px.

Maximale beeldhoogte: 2000 px.

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Wij drukken uw foto met de hoogste kwaliteit op fijn afgewerkt berkenplex, met een glad oppervlak en zonder noesten. De zijkanten zijn mooi en glad afgewerkt door de opbouw uit meerdere laagjes hout.  De 4 cm. dikke fotoblokken kun je goed neerzetten zonder dat ze omvallen.

Berkenmultiplex:Opgebouwd uit geperste platen multiplex, geen noesten, lichte houtstructuur met 'vlammen'. Dit fotoblok heeft een dikte van 4 centimeter en is geschikt voor binnen.

Voor de afwerking heb je de keuze uit berkenplex met of zonder whitewash finish. Met whitewash springt de print er echt uit. Zonder whitewash is het natuurlijke effect van de houten ondergrond groter.

Hout leeft! Door de structuur van het hout komt uw afbeelding tot leven.Dit geeft een natuurlijke en stoere uitstraling zoals u van ons bent gewend. En dat past prachtig in uw interieur, de openbare ruimte of kantoor. Of wat dacht u van uw winkel of wachtkamer in uw praktijk?

Geen ingewikkelde opmaak programma's. Upload tijdens het bestellen uw foto (max 10 MB), of stuur het ons direct - of via www.wetransfer.nl voor grote bestanden - naar info@naaminhout.nl. Vermeld uw bestelnummer. Dan doen wij de rest!

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.