Verzending van uw bestelling: Lasergraveren 3-7 werkdagen*, Lasercraft naamborden ca. 14 dagen*, Ambachtelijke naamborden ca. 21 dagen* of kies voor spoed.

 

Houten kaft Gastenboek A5

Maak je trouwdag nog persoonlijker met een zelf ontworpen gastenboek. Een houten gastenboek is een mooie herinnering van vrienden en familie die zijn geweest op jullie bruiloft.  Maak je houten gastenboek persoonlijk door zelf een tekst, lettertype en afbeelding te bedenken en hem te vullen met je eigen papier. Misschien passend bij jullie trouwkaart of ter herinnering aan een belangrijke plaats of herinnering voor jullie.


Het gastenboek is standaard gegraveerd aan de voorzijde en kan eventueel voorzien worden van gravure op achterzijde of gevuld worden met blanco vellen A5 papier in diverse kleuren, zodat het altijd bij jullie stijl passend te maken is, tegen meerprijs. Ook als je een andere maat wenst is dat geen probleem.  Neem in dat  geval even contact met ons op om je wensen af te stemmen. Samen maken we er iets moois van.


Het gastenboek kan worden dichtgebonden met touw waardoor het makkelijk op maat te maken is bij de vulling.


NIEUW: Nu ook leverbaar in massief hout. Keuze uit Walnoot, eik, els esdoorn. Neem bij interesse hierin even contact met ons op over de mogelijkheden en de prijs. Website wordt binnenkort aangepast.


NIEUW: Nu ook leverbaar met bladzijdes gedrukt met je eigen ontwerp. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Artikelnummer: snis180025 - gastenboek kaft A5

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 25,00

Maximaal aantal karakters 100

Maximaal aantal karakters 200

Maximaal aantal karakters 100

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

Maximaal aantal karakters 1000

Omschrijving

Details

Gastenboek Huwelijk

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.