Houten kaft voor Gastenboek / bewaarbundel - map ringband A5

€ 25,00
Op voorraad
SKU
snis180025 - gastenboek kaft A5 ringband

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Een bijzonder Gastenboek voor bedrijf, feest of plechtigheid wat helemaal naar eigen wens aangepast kan worden.

Maak je trouwdag nog persoonlijker met een zelf ontworpen gastenboek. Een houten gastenboek is een mooie herinnering van vrienden en familie die zijn geweest op jullie bruiloft.  Maak je houten gastenboek persoonlijk door zelf een tekst, lettertype en afbeelding te bedenken en hem te vullen met je eigen papier. Misschien passend bij jullie trouwkaart of ter herinnering aan een belangrijke plaats of herinnering voor jullie.

Ook is deze kaft heel  mooi om te gebruiken als omslag voor een condoleanceboek wat dan helemaal aan is te passen aan het leven en/of de persoonlijkheid van de overledene.

Of wat denk je van een persoonlijk vriendenboek voor bij de eerste communie, het lentefeest of groeifeest?

Natuurlijk ook te gebruiken bij een kraamfeest zodat alle mensen hun wensen voor de kleine telg kunnen opschrijven.

Of..leg hem neer in je gastenverblijf als logboek!

Of.....bewaar er je familierecepten in, schoolwerkjes of de tekeningen van de kinderen.

De invulkaarten kunnen tijdens het feest of de plechtigheid los neergelegd worden met pennen, kleurtjes en stickers. Vanwege het losbladige systeem uitermate geschikt voor een coronaproof gebruik omdat de gasten niet steeds hetzelfde boek hoeven vast te pakken.

Het gastenboek is standaard gegraveerd aan de voorzijde en kan eventueel voorzien worden van gravure op achterzijde of gevuld worden met blanco vellen A5. Samen maken we er iets moois van.

Ook verkrijgbaar in A4

NIEUW: Nu ook leverbaar met bladzijdes van diverse soorten papier, blanco of gedrukt met je eigen ontwerp. Neem contact op voor de mogelijkheden!