Gepersonaliseerd ringendoosje - Kistje voor oorbellen beukenhout.

€ 6,95
Niet op voorraad
SKU
snis180066 ringendoosje losse deksel

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Een houten ringendoosje is een mooi en persoonlijk alternatief voor het klassieke ringkussen. Kies je lettertype  (eigen lettertype aanvragen kan ook) geef je tekst door en omschrijf je gewenste ontwerp dan maken we er samen iets moois van. Misschien wil je het ontwerp wel laten passen bij de stijl van jullie trouwkaart. Zo maak je het moment van de ringen uitwisselen nog persoonlijker en maak je van de huwelijksdag nog meer jullie huwelijksdag.

Een origineel en persoonlijk doosje voor een bijzonder moment. Je kan het doosje, gevuld met ring of oorbellen, natuurlijk ook aan je vriend of vriendin geven op een verjaardag, tijdens de feestdagen, tijdens het vragen of hij of zij verkering wil of tijdens je huwelijksaanzoek de verlovingsring er in bewaren. Met een persoonlijke quote maak je het helemaal af.

Uiteraard zijn ze ook bruikbaar in tijden van verlies en rouw.

Bewaar er bijvoorbeeld een haarlokje in na overlijden van je huisdier of de trouwring van je partner na overlijden.

Veel mensen vullen het doosje op met een rolletje jute, stukje stof van de bruidsjurk of een stukje vers mos.

Kies een lettertype hier onder of geef de naam van een eigen lettertype door.

Lettertype