Memohouder, memokubus, kubushouder met gravure

€ 6,48
Op voorraad
SKU
snis190043

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Een memohouder van hout. Ideaal voor op bureau van mama of papa, of als cadeautje voor juf of meester. Een gegraveerde memohouder is namelijk heel functioneel. Schijf jij ook vaak al je ideetjes of "things to do" op losse blaadjes? En kan deze even later niet meer terugvinden. Of kun je uberhaupt geen papiertje vinden? Verzamel ze allemaal netjes in je persoonlijke memohouder en hou je werkplek opgeruimd. Gegraveerde memohouders zijn daardoor erg geliefd bij bedrijven maar ook super leuk om te geven aan een brugpieper of juist bij je afscheid aan juf of meester aan het einde van het schooljaar.

Vraag bij grotere aantallen een offerte aan.

Kijk ook eens bij onze bijpassende spaarpot, pennenbakje en waxinelichthouder

Lettertypes:

Lettertype