Zweeds Botermes van hout.

€ 4,95
Op voorraad
SKU
snis180103

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulie aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frrezen of printen.
Onze productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt zelf je ontwerp!
Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 20 tekens

Bestel hier je gepersonaliseerde Zweedse botermes van hout.

Een houten huis, midden in een bos, vlak bij een meer. Hej Hej! Droom je mee? Bij zo goed als elke maaltijd maar uiteraard vooral bij het ontbijt wordt in Noorwegen en Zweden knäckebröd met boter geserveerd. Een vreemd gevormd werktuig dat dagelijks in de botervloot steekt symboliseert voor ons Noorwegen / Zweden. Dankzij de ronde vorm is het uitsmeren van boter kinderspel! Kortom, aan jouw ontbijttafel mag dit sfeervolle botermesje niet ontbreken.
Wil je je vakantiegevoel nog even vasthouden en de dag rustig beginnen? Koop dan zeker jouw eigen gepersonaliseerde smörkniv of geef hem kado aan mensen met een grote passie voor Zweden of Noorwegen! Ook leuk in combinatie met een boterhamplankje, eigen bierviltjes, onderzetters van hout of kurk. 

Tip!  Geef hem als kadootje aan je gasten bij je huwelijk!

Uniek is dat je, bij ons, dit houten botermesje kunt laten voorzien van je eigen naam, tekst of kleine afbeelding. 

Lettertype