Boekenlegger - bladwijzer / label hart

€ 7,95
Op voorraad
SKU
snis180108 - boekenlegger hart

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 100 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Nieuw hoofdstuk in je leven...bedankje bij jullie huwelijk of gewoon een lief kadootje voor de boekenwurm......All you need is a good book.........

Een persoonlijke boekenlegger ......aan wie zou jij hem willen schenken?

Hoewel velen van ons maken gebruik van ereaders en tablets, zijn vele nog steeds dol op het gevoel en de geur een echt boek. En die lezers, weten het belang van het gebruik van een bladwijzer in plaats van een ezelsoor de pagina ' s. In plaats van het gebruiken van een oud verdwaald stuk papier maken we nu deze prachtige boekenleggers.

Verzin een persoonlijke tekst. Zoek een passende afbeelding en in een handomdraai heb je een heel leuk cadeau voor iedere boekenwurm, je vriendin, je kinderen bij hun kerstboek, als verjaardagskado met een goed boek of theepakket, voor vaderdag, moederdag, alle leerlingen tijdens kinderboekenweek of als iemand gaat reizen. Maak hem uniek met spreuken of tekeningen, een illustratie van je favoriete boek, hobby of dier..... Wij denken graag met je mee.

Voor prijzen bij grotere aantallen neem contact met ons op!!

 Lettertypes:

Lettertype