Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 3-7 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.
Actie prijs

Houten flesopener -bieropener Model bol zonder gat met Vaderdagkadotip!!!

Duurzame flesopener met een handgreep van hout. Ligt erg prettig in de hand! 


Let op...voor juiste foto van model klik hier!!! Over paar weken nieuwe site met de juiste foto van product.


Vaderdagtip: Bestel een voordelige vaderdag set met standaard ontwerp flesopener( (geen eigen lettertype te kiezen) met een bijpassend kurken bierviltje. Voor voorbeeld foto met diverse standaard vaderdag ontwerpen klik hier.


Personaliseer nu je eigen opener of geef hem als uniek, lief, stoer en persoonlijk kado voor een verjaardag, als bedankje, bij een verhuizing, op een feestje, bij je bruiloft aan je getuige of bij de opening van een bedrijf.  Ook leuk voor bedrijven als relatiegeschenk of promotiemateriaal, in het kerstpakket, voor vereningingen als bedanktje voor vrijwilligers, nieuwe werknemer of afscheid van werknemers, vaderdag, nieuwe woning of house warming party. Deze gegraveerde flesopener kan worden aangepast met een naam, afbeelding, logo of een persoonlijk berichtje.


Flesopener met gegraveerd houten handvat. Overweeg je een langere tekst...kijk dan eens bij onze reuze opener. Hier kun je ook een grotere afbeelding of logo op kwijt.

Uniek kado voor mannen en stoere vrouwen, vaderdag, kerstmis, verjaardag, opa, getuige, bruidsjonker of getuige. Ook leuk voor op tafel tijdens de vrijdagmiddagborrel, vrijmibo met een motiverende tekst.


Flesopeners met logo zijn veelgebruikte relatiegeschenken. Een flesopener, ook wel bieropener genoemd, is altijd handig en gaat langdurig mee. Hierdoor valt het je logo of bedrijfsnaam, welke op de flesopener gegraveerd is lang en goed op. Dit maakt de flesopener een geschikt relatiegeschenk om uit te delen als promotiemateriaal. Het voordeel van graveren ten opzichte van bedrukken is dat een gravure niet zo snel slijt en uw boodschap dus niet snel zal vervagen.


Korting bij grotere afname. Neem bij andere aantallen of grote aantallen met gravures aan 2 zijdes, even contact met ons op voor een passende offerte. 


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis180092 bol model zonder gat

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 7,95

Special Price € 6,95

Maximaal aantal karakters 45

+€ 12,50

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

flesopener, bieropener, opener bol model. Ligt heerlijk in de hand!

Lasergraveren

Leuk tijdens buurtfeest, voor vrijwilligers, bij dopen of communie.

Ontwerp een eigen klassieke houten opener met bijv. namen, tekst en/of logo. De opener heeft een houten steel/handgreep en een talen voorkant om flesjes mee te openen. 

Let er met uw ontwerp op dat een de handgreep een beperkte lengte en breedte heeft, waardoor een gravure ook redelijk klein is, veel tekst of complexe symbolen kunnen mogelijk niet goed zichtbaar zijn. Het te graveren oppervlak is ca 1,4 x 7 cm.

Afmetingen ca 14,4 x 3,9 x 1,9 cm 

Gewicht ca 47 gram

OS474467

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.