Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Reuze houten flesopener - bieropener met openhartige tekst, grotere aantallen met identieke gravure.

Flesopeners met logo zijn veelgebruikte relatiegeschenken. Een flesopener, ook wel bieropener genoemd, is altijd handig en gaat langdurig mee. Hierdoor valt het uw logo of bedrijfsnaam, welke op de flesopener gegraveerd is lang en goed op. Dit maakt de flesopener een geschikt relatiegeschenk om uit te delen als promotiemateriaal. Het voordeel van graveren ten opzichte van bedrukken is dat een gravure niet zo snel slijt en uw boodschap dus niet snel zal vervagen.


Ideaal voor bedrijven als relatiegeschenk of promotiemateriaal, in het kerstpakket,  bij de opening van je (horeca) bedrijf,  als presentje voor nieuwe werknemer of afscheid van werknemers, voor vereningingen als bedanktje voor vrijwilligers, bij opleveren van nieuwe woning nieuwe woning, als bedankje voor je gasten na huwelijk of presentje bij culinair evenement. Deze gegraveerde flesopener kan, door zijn rante formaat, goed worden aangepast met een naam, afbeelding, logo en / of een persoonlijk berichtje.


Flesopener met gegraveerd houten handvat. Door zijn riante afmetingen ben je hem niet snel kwijt!

Uniek kado voor mannen en stoere vrouwen, vaderdag, kerstmis, verjaardag, opa, getuige, bruidsjonker of getuige. Ook leuk voor op tafel tijdens de vrijdagmiddagborrel, vrijmibo met een motiverende tekst.


Neem bij andere grote aantallen of grotere aantallen met gravures aan 2 zijdes, even contact met ons op voor een passende offerte.


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis 200003 grotere aantallen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,95

Maximaal aantal karakters 60

+€ 2,00

Maximaal aantal karakters 200

+€ 12,50

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

flesopener, bieropener, opener

Lasergraveren

Leuk tijdens buurtfeest, voor vrijwilligers, bij dopen of communie.

Ontwerp een eigen klassieke houten opener met bijv. namen, tekst en/of logo. De opener heeft een houten steel/handgreep en een talen voorkant om flesjes mee te openen. 

Afmetingen: 25,5 CM x 4,8 CM x dikte van 1,5 CM. lengte van het houtstuk zelf is 21,7 CM.

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.