Reuze houten flesopener - bieropener met openhartige tekst, staffelkorting

€ 12,95
Op voorraad
SKU
snis 200003 grotere aantallen

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 60 tekens

Maximaal 200 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Flesopeners met logo zijn veelgebruikte relatiegeschenken. Een flesopener, ook wel bieropener genoemd, is altijd handig en gaat langdurig mee. Hierdoor valt het uw logo of bedrijfsnaam, welke op de flesopener gegraveerd is lang en goed op. Dit maakt de flesopener een geschikt relatiegeschenk om uit te delen als promotiemateriaal. Het voordeel van graveren ten opzichte van bedrukken is dat een gravure niet zo snel slijt en uw boodschap dus niet snel zal vervagen.

Ideaal voor bedrijven als relatiegeschenk of promotiemateriaal, in het kerstpakket,  bij de opening van je (horeca) bedrijf,  als presentje voor nieuwe werknemer of afscheid van werknemers, voor vereningingen als bedanktje voor vrijwilligers, bij opleveren van nieuwe woning nieuwe woning, als bedankje voor je gasten na huwelijk of presentje bij culinair evenement. Deze gegraveerde flesopener kan, door zijn rante formaat, goed worden aangepast met een naam, afbeelding, logo en / of een persoonlijk berichtje.

Flesopener met gegraveerd houten handvat. Door zijn riante afmetingen ben je hem niet snel kwijt!

Uniek kado voor mannen en stoere vrouwen, vaderdag, kerstmis, verjaardag, opa, getuige, bruidsjonker of getuige. Ook leuk voor op tafel tijdens de vrijdagmiddagborrel, vrijmibo met een motiverende tekst.

Neem bij andere grote aantallen of grotere aantallen met gravures aan 2 zijdes, even contact met ons op voor een passende offerte.

Lettertypes:

Lettertype