Houten flesopener met openhartige tekst zonder gat

€ 8,95
Op voorraad
SKU
snis200005 (os 61469-422919)

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

  • Koop 5 voor € 8,06 en bespaar 10%
  • Koop 10 voor € 7,16 en bespaar 20%
  • Koop 25 voor € 6,27 en bespaar 30%
  • Koop 50 voor € 4,92 en bespaar 45%
  • Koop 100 voor € 3,58 en bespaar 60%
  • Koop 250 voor € 2,24 en bespaar 75%

Maximaal 60 tekens

Maximaal 125 tekens

Duurzame flesopener met een handgreep van hout. 
Iets boller geschuurd en iets langer graveeroppervlak ivm ontbreken gat waardoor deze opener geschikt is voor iets langere quotes.

Personaliseer nu je eigen opener of geef hem als uniek, lief, stoer en persoonlijk kado voor een verjaardag, als bedankje, bij een verhuizing, op een feestje, bij je bruiloft aan je getuige of bij de opening van een bedrijf.  Ook leuk voor bedrijven als relatiegeschenk of promotiemateriaal, in het kerstpakket, voor vereningingen als bedanktje voor vrijwilligers, nieuwe werknemer of afscheid van werknemers, vaderdag, nieuwe woning of house warming party. Deze gegraveerde flesopener kan worden aangepast met een naam, afbeelding, logo of een persoonlijk berichtje.

Je eigen logo of afbeelding uploaden? Klik dan hier.

Uniek kado voor mannen en stoere vrouwen, vaderdag, kerstmis, verjaardag, opa, getuige, bruidsjonker of getuige. Ook leuk voor op tafel tijdens de vrijdagmiddagborrel, vrijmibo met een motiverende tekst.

Flesopeners met logo zijn veelgebruikte relatiegeschenken. Een flesopener, ook wel bieropener genoemd, is altijd handig en gaat langdurig mee. Hierdoor valt het uw logo of bedrijfsnaam, welke op de flesopener gegraveerd is lang en goed op. Dit maakt de flesopener een geschikt relatiegeschenk om uit te delen als promotiemateriaal. Het voordeel van graveren ten opzichte van bedrukken is dat een gravure niet zo snel slijt en uw boodschap dus niet snel zal vervagen.

Lettertypes:

Lettertype