Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Houten kledinghanger met eigen tekst

Personaliseer nu je eigen kledinghanger of geef hem als uniek, lief, stoer of persoonlijk kado voor een verjaardag, bij je bruiloft aan je getuige, ontwerp een mooie hanger voor je trouwjurk of hang ze op in de garderobe van je bedrijf of vereniging met je logo.  Deze gegraveerde kledinghanger kan worden aangepast met een naam, afbeelding, logo of een persoonlijk berichtje.


Standaard wordt de gravure in het midden onder de hanger gegraveerd.


Momenteel zijn de naturel hangers niet van goede kwaliteit te leveren in dit model. Wil je een mooie, stevige echt beukenhouten houten naturel hanger klik dan hier


Meerdere identieke hangers tegelijk bestellen neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden en een prijsopgave.


 Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis180134

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95

Maximaal aantal karakters 60

Maximaal aantal karakters 50

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

+€ 25,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

kledinghanger, kleerhanger van hout.

Hout is een natuurproduct er kunnen dus altijd oneffenheden en noest in het hout en eventuele verflaag aanwezig zijn. Hangers met te storende oneffenheden halen wij uit het productieproces. Voor Hangers met minder oneffenheden kijkt u dan eens bij onze beuken hangers.

Lasergraveren

Ontwerp een eigen klassieke houten kledinghanger met bijv. Jouw naam, tekst, geboorte datum, huwelijksdatum, afbeelding en/of logo.

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.