Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Persoonlijke geschenken en producten markeren
Ideaal voor een uniek persoonlijk geschenk, jubilaris, afscheid, gedenken, huwelijk en geboorte. Of als speciaal cadeau voor de feestdagen, kerst en sinterklaas. Een persoonlijke tekst, uw eigen ontwerp, een handschrift of foto. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Ook voor bedrijfsmatig gebruik. Logo's en huisstijlen kunnen in verschillende materialen en producten worden gegraveerd. Bijvoorbeeld in de horeca, hotel, camping of B&B. Ook voor relatiegeschenken in kleinere oplagen, neem hiervoor contact op via info@naaminhout.nl.

Personalisatie en duurzaamheid
Een gepersonaliseerd product is duurzamer, omdat ze in onze wegwerpmaatschappij minder snel worden vervangen.

Lasergraveren
Onze CO2 laser brand uw ontwerp in het materiaal. De kleur onstaat door de reactie van het materiaal met een sterke lichtstraal. Er kunnen geen kleuren worden gelaserd, maar door variatie in kracht en dichtheid kan wel het effect van grijswaarden worden verkregen. Voor bijvoorbeeld het kunnen graveren van foto's. Er hoeven in het proces geen extra materialen gebruikt zoals inkt of verf die ons milieu extra belasten. Natuurlijke producten zijn niet constant zoals een kunststof. Daardoor kunnen er tussen producten afwijkingen ontstaan in de diepte en kleur van graveren. Uw ontwerp zal echter altijd sprekend zijn.

Ontwerpen uploaden
U kunt uw eigen ontwerp in het bestelproces uploaden, of onder vermelding van uw bestelnummer via email sturen naar info@naaminhout.nl. Ook maken wij met plezier een ontwerp voor u. Geef in de opmerkingen bij een bestelling duidelijk uw wens door. Voordat wij gaan graveren vragen wij u altijd eerst om het ontwerp te bevestigen. Zorg voor het graveren van foto's voor een foto met contrast. Logo's en ontwerpen bij voorkeur in een niet te lage resolutie en op een witte achtergrond.

Gaat u meerdere producten met hetzelfde ontwerp bestellen? Dan hoeft u uw ontwerp maar éénmaal te uploaden.

Heeft u eerder een bestelling gedaan en wilt u het ontwerp hergebruiken? Geef dan het bestelnummer van dat ontwerp in het bestelproces aan ons door.