Verzending van uw bestelling: Lasergraveren 3-7 werkdagen*, Lasercraft naamborden ca. 14 dagen*, Ambachtelijke naamborden ca. 21 dagen* of kies voor spoed.

 

Haaknaald 8.0

Haken is hip! Haken… ja, je wordt er blij van!


Als jij aan breien of haken denkt, denk je dan je aan oude omaatjes die de hele dag achter de geraniums kleertjes maken voor hun kleinkinderen. Omdat ze toch niets beters te doen hebben? Of  brei of haak je je stiekem al suf, maar durft het aan niemand te vertellen. Dan hebben we goed nieuws voor je. Volgens onderzoek is haken namelijk heel goed voor je gezondheid. Het helpt je ontspannen in drukke tijden.


Maar hoe leuk is het als je een unieke muts kunt maken voor je geliefden, leuke babykleertjes of dekentjes voor een babyshower of een sjaal of sprei voor iemand in nood? En niet onbelangrijk... De vraag naar unieke en duurzame producten groeit in de tijd van massaproductie.


Deze haaknaald met eigen tekst is een lief kado voor je oma, voor je vrienden van je handwerkclubje, of gewoon voor jezelf! Of vertel je moeder dat je zwanger bent door de vraag voor het haken van leuke baby spulletjes te laten graveren op deze haaknaald.


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis190015

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,45

Maximaal aantal karakters 16

Maximaal aantal karakters 1000

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Haaknaald - hout

Persoonlijk lasergraveren

Materiaal
Hout / Bamboe

Toepassing
Hobby, haken, handwerken, oma, DIY, naaien, persoonlijk cadeau

Vraag bij grotere aantallen een offerte aan.

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.