Haaknaald 8.0

€ 8,45
Niet op voorraad
SKU
snis190015

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Bij het bestellen geef je aan welke tekst, naam, lettertype, afbeelding of logo je wil graveren.
De productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt je eigen ontwerp!

Haken is hip! Haken… ja, je wordt er blij van!

Als jij aan breien of haken denkt, denk je dan je aan oude omaatjes die de hele dag achter de geraniums kleertjes maken voor hun kleinkinderen. Omdat ze toch niets beters te doen hebben? Of  brei of haak je je stiekem al suf, maar durft het aan niemand te vertellen. Dan hebben we goed nieuws voor je. Volgens onderzoek is haken namelijk heel goed voor je gezondheid. Het helpt je ontspannen in drukke tijden.

Maar hoe leuk is het als je een unieke muts kunt maken voor je geliefden, leuke babykleertjes of dekentjes voor een babyshower of een sjaal of sprei voor iemand in nood? En niet onbelangrijk... De vraag naar unieke en duurzame producten groeit in de tijd van massaproductie.

Deze haaknaald met eigen tekst is een lief kado voor je oma, voor je vrienden van je handwerkclubje, of gewoon voor jezelf! Of vertel je moeder dat je zwanger bent door de vraag voor het haken van leuke baby spulletjes te laten graveren op deze haaknaald.

Zitten er ergens nogal wat haken en ogen aan of wil je ergens op inhaken? Ook dan kan de haaknaald met eigen tekst een leuke gift zijn met een knipoog.

Lettertypes: zie foto