Let op! Week 30,31,32 zijn wij gesloten en gelden dus langere levertijden. Bestellingen voor 24 juli worden nog gewoon verwerkt. Vanaf maandag 16 augustus worden de bestellingen vanaf 24 juli weer verwerkt. Fijne vakantie allemaal!

Verzenden: lasergraveren 3-7 werkdagen, lasercraft ca. 14 dagen, ambachtelijk ca. 21 dagen.

Klauwhamer - hamer met opbouwende tekst

Op jou kunnen we bouwen!  Personaliseer nu je eigen hamer of geef hem als uniek, lief, stoer, symbolisch en persoonlijk kado bij een verhuizing of aan de (on)handige doe het zelver. Ook leuk voor bedrijf, nieuwe werknemer of afscheid van werknemers, vaderdag, een grote verbouwing, nieuwe woning of house warming party als leuk aandenken.


Corona doet een groot beroep in mensen in vitale en cruciale beroepen. Er wordt veel geschreven over de mensen in de zorg en logistiek. Maar laten we ook alle mensen in de bouw niet vergeten die met man en macht ziekenhuizen en hotels verbouwen om ze geschikt te maken voor de opname van meer coronapatienten! 


Deze gegraveerde hamer kan worden aangepast met een naam, afbeelding, logo of een persoonlijk bericht.


Hamer met gegraveerd houten handvat.

Uniek kado voor mannen en stoere vrouwen, vaderdag, kerstmis, verjaardag, opa, getuige, bruidsjonker, als bedankje voor vrijwilligers of de (on)handige doe-het-zelver.


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis180030

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95

Maximaal aantal karakters 35

+€ 4,00

Maximaal aantal karakters 35

+€ 15,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Hamer

Lasergraveren

Standaard budget klauwhamer met houten steel uit de bouwmarkt. Geschikt als aandenken, symbolisch geschenk of voor incidenteel gebruik / licht timmerwerk.

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):