Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.
Actie prijs

Houten balpen - pen graveren met eigen tekst.

Het mooie met het praktische verbinden – daar slaagt deze duurzame, robuuste, stevige en vooral ook mooie houten balpen, met natuurlijke uitstraling, in.  Een prachtig en persoonlijk cadeau, wat met veel plezier dagelijks zal worden gebruikt. Blijft lang mooi en ligt heerlijk in de hand.


Om van deze pen nu een echt persoonlijk geschenk te maken kunnen we de pen voor u voorzien van een persoonlijke gravure. Namen, een (trouw-, diploma-, of  communie-)datum of een persoonlijke wens, het kan allemaal. Een bijzonder geschenk te geven op een verjaardag, communie, bruiloft, jubileum of bij het tekenen van actes van een nieuw huis, eigen bedrijf, of nieuw pand of natuurlijk het tekenen van een diploma!


Denk ook eens de optie ze te gebruiken als alternatief naamkaartje tijdens een etentje, al dan niet gecombineerd met gepersonaliseerde bierviltjes om hierop bv wensen voor het bruidspaar op te schijven als alternatief gastenboek. Of leg ze op tafel neer voor de gasten met jullie namen als bedankje voor de gasten.


Uiteraard is deze representatieve en duurzame pen ook te voorzien van naam en sterfdatum en zo te gebruiken bij het tekenen van het condoleance register waarna de nabestaanden de pen ter herinnering mee naar huis kunnen nemen.


In een tijd waarin duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout dé trend is, is deze pen bedrukt met gravure van uw bedrijf dan ook een ideaal relatiegeschenk om weg te geven tijdens evenementen als beurzen of open dagen.  Met deze houten balpen met gravure geef je je relaties niet alleen een praktisch en persoonlijk relatiegeschenk, maar maakt je gelijk een statement voor duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen.


Voor losse zwarte vullingen klik hier.


Informeer hier naar een offerte voor grotere aantallen ofpennen met meer leestekens eigen tekst.
Ook leverbaar budget bamboe pennen.


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis180117

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 5,95

Special Price € 5,50

Maximaal aantal karakters 20

Maximaal aantal karakters 500

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

De balpen is een stijlvolle pen met een duurzame uitstraling. 

Een mooie houten pen met persoonlijke gravering als blijvend en praktisch geschenk. De pen is erg mooi en luxe om te zien. Schrijft prima. Een hele mooie, representatieve pen die ook praktisch en duurzaam is.

Op het werk, op school of om andere zaken te noteren – een pen hebben we allemaal nodig op verschillende momenten. Schrijven wordt veel leuker met een bijzonder en persoonlijk exemplaar! Deze houten pen, ziet hij er niet alleen goed uit, hij ligt ook goed in de hand. 

Dit mooie en praktische cadeau wordt een echte blikvanger dankzij het toevoegen van een persoonlijke tekst. 

Een pen heeft eindeloze mogelijkheden. Teksten, verhalen, brieven, memo’s, boodschappenlijstjes, huiswerk, het tekenen van belangijke documenten, aangifte van geboorte, tekenen van diploma, huwelijksacte ( let op soms zwarte inkt vereist) of communie.

Uniek kado voor leerlingen groep 8, examenkandidaten, jubilaris, meester of juf, mannen, vrouwen, vaderdag, moederdag, kerstmis, verjaardag, opa, getuige, bruidsjonker, peter en meter, tekenen van condoleance regsiter, eigenaar van nieuwe woning, startende ondernemer, geslaagd kado. 

Deze mooie houten pen is natuurlijk ook zeer geschikt als representatief promotiemateriaal voor bedrijf, kado voor een nieuwe werknemer of bij het afscheid van gewaardeerde werknemers.

maat 1 x 13,2 cm

Materiaal beukenhout, koper, kunststof, messing

14 gram

Blauwschrijvend

Vraag voor grotere aantallen een passende offerte aan!

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.