Houten balpen - pen graveren met eigen tekst.

€ 7,95
Op voorraad
SKU
snis180117

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulie aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frrezen of printen.
Onze productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt zelf je ontwerp!
Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 20 tekens

Maximaal 500 tekens

Het mooie met het praktische verbinden – daar slaagt deze duurzame, robuuste, stevige en vooral ook mooie houten balpen, met natuurlijke uitstraling, in.  Een prachtig en persoonlijk cadeau, wat met veel plezier dagelijks zal worden gebruikt. Blijft lang mooi en ligt heerlijk in de hand.

Om van deze pen nu een echt persoonlijk geschenk te maken kunnen we de pen voor u voorzien van een persoonlijke gravure. Namen, een (trouw-, diploma-, of  communie-)datum of een persoonlijke wens, het kan allemaal. Een bijzonder geschenk te geven op een verjaardag, communie, bruiloft, jubileum of bij het tekenen van actes van een nieuw huis, eigen bedrijf, of nieuw pand of natuurlijk het tekenen van een diploma!

Denk ook eens de optie ze te gebruiken als alternatief naamkaartje tijdens een etentje, al dan niet gecombineerd met gepersonaliseerde bierviltjes om hierop bv wensen voor het bruidspaar op te schijven als alternatief gastenboek. Of leg ze op tafel neer voor de gasten met jullie namen als bedankje voor de gasten.

Uiteraard is deze representatieve en duurzame pen ook te voorzien van naam en sterfdatum en zo te gebruiken bij het tekenen van het condoleance register waarna de nabestaanden de pen ter herinnering mee naar huis kunnen nemen.

In een tijd waarin duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout dé trend is, is deze pen bedrukt met gravure van uw bedrijf dan ook een ideaal relatiegeschenk om weg te geven tijdens evenementen als beurzen of open dagen.  Met deze houten balpen met gravure geef je je relaties niet alleen een praktisch en persoonlijk relatiegeschenk, maar maakt je gelijk een statement voor duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen.

Voor losse zwarte vullingen klik hier.

In sommige letterypes zijn meer tekens mogelijk. Vul je tekst dan in het vakje opmerkingen in, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Informeer hier naar een offerte voor andere aantallen, pennen met meer leestekens of meerdere pennen met verschillende namen /  teksten.
Ook leverbaar budget bamboe pennen.

Lettertypes:

Lettertype