Houten Beachset

€ 5,95
Op voorraad
SKU
snis200015

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Maximaal 40 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Buitenspelen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Het helpt ze op een natuurlijke manier om op een gezond gewicht te blijven, het bevordert de lichamelijke motoriek en het leert kinderen op jonge leeftijd hoe met elkaar om te gaan. Kinderen worden vrolijk van vrij buitenspelen. Helaas blijkt dat steeds meer kinderen en jongeren te weinig bewegen en buiten spelen. 

Daarom nu bij Naam in Hout, houten buiten speelgoed dat te voorzien is van een eigen naam, tekst of afbeelding. Zo kun je buiten spelen wel op een hele leuke manier stimuleren. 

Deze leuke houten beachset is leuk om te trakteren in je klas voorzien met je naam en geboortedatum, te geven als uitnodiging voor je verjaardagsfeestje, te geven aan je kinderen bij het begin van de vakantie, of misschien juist wel aan juf of meester of geef hem weg als relatiegeschenk of bedankje bij je strandhuwelijk.

Vraag bij grotere aantallen een offerte aan. Ook even contact opnemen als je liever een rood of blauw balletje zou willen hebben in combinatie met grotere aantallen. Meerdere producten bestellen met eigen afbeelding? Vraag even om een offerte om dubbele uploadkosten te voorkomen.

Lettertypes:

Lettertype