Houten Beachset

€ 5,95
Niet op voorraad
SKU
snis200015

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Bij het bestellen geef je aan welke tekst, naam, lettertype, afbeelding of logo je wil graveren.
De productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt je eigen ontwerp!

Buitenspelen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Het helpt ze op een natuurlijke manier om op een gezond gewicht te blijven, het bevordert de lichamelijke motoriek en het leert kinderen op jonge leeftijd hoe met elkaar om te gaan. Kinderen worden vrolijk van vrij buitenspelen. Helaas blijkt dat steeds meer kinderen en jongeren te weinig bewegen en buiten spelen. 

Daarom nu bij Naam in Hout, houten buiten speelgoed dat te voorzien is van een eigen naam, tekst of afbeelding. Zo kun je buiten spelen wel op een hele leuke manier stimuleren. 

Deze leuke houten beachset is leuk om te trakteren in je klas voorzien met je naam en geboortedatum, te geven als uitnodiging voor je verjaardagsfeestje, te geven aan je kinderen bij het begin van de vakantie, of misschien juist wel aan juf of meester of geef hem weg als relatiegeschenk of bedankje bij je strandhuwelijk.

Vraag bij grotere aantallen een offerte aan. Ook even contact opnemen als je liever een rood of blauw balletje zou willen hebben in combinatie met grotere aantallen. Meerdere producten bestellen met eigen afbeelding? Vraag even om een offerte om dubbele uploadkosten te voorkomen.

Lettertypes:

Lettertype