Breinaalden - 35 cm. Maat 15.0

€ 13,95
Niet op voorraad
SKU
snis190014-15

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Breien is hip! 

Let op nieuw model..zie blanco foto.

Koud tijdens de energiecrisis en opzoek naar een warm cadeau? Geef een leuk breipakket en graveer breinaalden met eigen tekst.

Breien ouderwets, saai en kneuterig? Die tijd is al lang voorbij, breien is hip! Er komen regelmatig hippe gebreide accessoires en meubels voorbij. ‘Guerilla knitting’ oftewel wildbreien is al lang zo wild niet meer en iedere zelfrespecterende fashionista breit haar eigen sjaal. Dus haal die breinaalden maar uit de stoffige doos, want het is helemaal hip om je eigen breicreaties te dragen. Bovendien is het een fijne manier om even helemaal te ontspannen. 

Deze houten breinaalden zijn prettig om vast te houden. Wanneer je aan het breien bent nemen ze snel de temperatuur aan van je lichaam. 
Over het algemeen zijn naalden van bamboe en hout iets stroever dan naalden van aluminium en plastic. Voor een beginnende breister is dit van prettiger om mee te werken, de steken glijden dan minder snel per ongeluk van de naald. 
Ook wanneer je iets gaat maken van een zeer glad breigaren kan een bamboe of houten naald een goede keuze zijn. 

We kunnen graveren  op de schacht van deze grote naalden. Lief kado voor je oma, voor je vrienden van je handwerkclubje, of gewoon voor jezelf! Of vertel je moeder dat je zwanger bent door de vraag voor het breien van babykleertjes op deze pennen te laten graveren.

Lettertypes: zie foto